Bartpeirs 18 mei 2012 | |
Het eten was lekker, goeie ingredienten, verse producten, goed gegaard.
kenner146 19 april 2012 | |
Meerdere malen gegeten. Was altijd heel goed. Simpele maar lekkere gerechten. Leuke sfeer. Bediening is top. Kom er graag weer. |
wijn80 29 februari 2012 | |
Gezellig Restaurant, goede keuken klassiek Frans! Grote porties en lekkere wijnen Regelmatig schuiven we aan zowel in The French cafe als de Bistro! Het witte chocolade dessert was overheerlijk! Zou ik willen eten als ontbijt/lunch en diner! Ga zo door! |
Willemijn78 27 december 2011 | |
Fantastisch lekker eten met bijzondere combinaties en texturen. De wijn paste goed bij de gerechten. Echt lang geleden dat ik zo lekker gegeten heb. |
WalterM 5 december 2011 | |
Lekker gegeten, met de name de voorgerechten van het "Bib'menu waren mooi.
NikiLovesFood 29 november 2011 | |
War heb ik hier lekker gegeten zeg. Ongelooflijk dat gekarmeliseerde eendje! En de kazen na, ohlala, heel fijn. Ook erg goede wijn. de bediening is erg aardig, niet uit de hoogte, maar heel aardig en voorkomend |
oyens 11 juni 2011 | |
Geweldig eten, uitstekende bediening, mooie inrichting, goede kaart en dat alles voor normale prijzen.
Stefan13 5 juni 2011 | |
Afgelopen vrijdagavond gegeten. Bediening was erg slecht (tuttig meisje, uit de hoogte, geen ervaring). Na eerste drankje geen kans meer gezien wat te bestellen. Eten was op zich prima, maar er staat bijna niks op de kaart. Ook geen vegetarisch (niet op de kaart en niet in staat om te improviseren). Al met al erg teleurstellend. |
bas2011 17 maart 2011 | |
Wat een topgerechten. Echt heerlijk gegeten in een fijne ambiance. Kom zeker terug. Bas Bielschowsky |
Guus Geluk 20 januari 2011 | |
Eten is wel oke hier, wel heel erg op vleeseters gericht en foie gras op de kaart kan tegenwoordig ECHT NIET meer! Voor de vegetariers onder ons staat er niks op de kaart maar als je van te voren reserveert en daarbij aangeeft dat je geen vlees/vis eet, weten ze wel een prima beestloos menuutje op tafel te toveren. Ik weet niet hoe dat is, als je onaangekondigd vegetarisch wilt eten. Wel mooi ingericht en prima service, mooie wijnkaart. |
Geef zelf je mening over The French Café