Lekker gegeten, met de name de voorgerechten van het "Bib'menu waren mooi.
Een klasse marbré met geroosterde brioche en tafelgenote een uitstekende in jenever gemarineerde zalm!
Jammer van de wijn, de eerste had kurk (zonder commentaar een nieuwe fles) maar de tweede was ook niet helemaal jofel.....
Hoofdgerechten lekker, maar de gaarheid van de griet was niet helemaal comme-l-faut.
Wel weer naar behoren gecompenseerd met twee (gratis) glazen Morgon bij het (kaas)dessert. Conclusie: lekker eten en prima prijs/kwaliteitsverhouding.
Een gezellige drukte, en als je bij het raam reserveert, mooi uitzicht op de levendige Pijp
War heb ik hier lekker gegeten zeg. Ongelooflijk dat gekarmeliseerde eendje! En de kazen na, ohlala, heel fijn. Ook erg goede wijn. de bediening is erg aardig, niet uit de hoogte, maar heel aardig en voorkomend
Afgelopen vrijdagavond gegeten. Bediening was erg slecht (tuttig meisje, uit de hoogte, geen ervaring). Na eerste drankje geen kans meer gezien wat te bestellen. Eten was op zich prima, maar er staat bijna niks op de kaart. Ook geen vegetarisch (niet op de kaart en niet in staat om te improviseren). Al met al erg teleurstellend.