7.9
7.2

Buriram over zichzelf

Thai restaurant Buriram is een authentiek Thais restaurant gelegen midden in het gezellige centrum van Hoorn en aan de Haven. Reeds meer dan 5 jaar bieden wij een uitstekende kwaliteit, een prettige bediening en een gezellige ongedwongen sfeer. Indien u liever thuis geniet van onze gerechten, dan is afhalen of laten bezorgen ook mogelijk. Wij verzorgen ook graag de catering van uw feest.

KeukenThais
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

‘Een klein nirwana qua Aziatisch eten’, vooral de ‘kip in gele curry’ en de ‘biefstuk van de gloeiende plaat’ zijn ‘echte aanraders’. Hoewel de ‘wachttijden bij drukte oplopen’ wordt hen dit vergeven door de ‘aangename verrassingen’ van de chef. Visgerechten worden geserveerd ‘van kop tot staart’ en zijn ‘zeker vergelijkbaar met hoe ze in Thailand smaken’. De bediening is ‘gezellig en licht chaotisch’. Kortom, ‘geen culinaire hoogstandjes maar gewoon lekker Thais eten voor een goede prijs’.

sabina2 sabina2 27 april 2012

Afgelopen dinsdagavond 24 april gegeten en genoten. Klein knus restaurant met hele vriendelijke bediening. Gevarieerde kaart. Goede porties. En vooral smakelijk en echt Thais. Helaas woon ik niet in de buurt maar anders zou ik er regelmatig eten!

kooksuus kooksuus 18 maart 2012

Hebben hier voor de tweede keer gegeten en het eten was weer heerlijk maar wat moet je toch altijd lang wachten. Er zou nodig een serveerster bij moeten. Nu lopen twee, heel vriendelijk blijvende, meisjes hun benen uit hun lijf.

parachuutje parachuutje 16 december 2011

mmmmm, lekker gekruid, vers, gezellige bediening en koks. idd wel een personeelsprobleem, je moet er lekker de tijd voor nemen, maar veel excuses van kok en eten is de moeite waard. Ziet er ook gezellig uit en de bediening heeft typische thaise jurken aan, leuk om te zien.

Danser Danser 20 oktober 2011

Knus restaurant met een goede Thaise keuken. Soms wat lang wachten maar gezien de gezelligheid geen enkel probleem.

linoge linoge 12 augustus 2011

Wat een fantastisch restaurant. Authentiek Thai eten, zeer vriendelijke bediening, huiselijke inrichting. wat wil je nog meer. Het eten is natuurlijk het allerbelangrijkste in een restaurant en mijn echtgenoot en ik waren zeker niet teleurgesteld!. De garnalen zijn super vers, de sauzen precies goed in balans, Zoals Thai eten bedoelt is.
Het beste restaurant in Hoorn

Geef zelf je mening over Buriram

LunchDiner
MaandagGesloten