1 2 3 ouder »

Edward-Jan Edward-Jan 19 februari 2012

Met een van coupon van Groupon nuttigden we op dit adres een 3-Gangen kaasfondue voor twee personen.
We namen plaats in het restaurantgedeelte met uitzicht op de Delftsevaart. De inrichting van het eetcafé is rommelig, gedateerd en nogal oubollig. Aan de bar zat een groepje luidruchtige kroegtijgers; het restaurantgedeelte bleef nagenoeg leeg. De bierkaart is uitgebreid, maar vermeldt geen prijzen. We vroegen om een bierkaart met prijzen maar die bleek er niet te zijn. De ober was wel bereid de prijzen van de bestelling op te geven, maar pas bij het afrekenen werd duidelijk wat we voor de consumpties moesten betalen.

Het voorgerecht beloofde een soepproeverij. We kregen twee kopjes soep. Pittige tomatensoep en pittige kippensoep. Erg veel pastaschelpen in het lauwe tomatensoepje. De kippensoep smaakte goed.
Volgens de advertentie hadden we als hoofdgerecht een keuze uit zeven verschillende kaasfondues met stokbrood en salade. Het werd een keuze uit 11 verschillende kaasfondues. Dat was een aangename verrassing. Bovendien was positief dat mijn tafelgenoot en ik een aparte keuze konden maken. Tafelgenoot bestelde het zogenaamde "Pittige knoeipotje" en ik het "Blauwe knoeipotje". Alweer dat oubollige dat hier wel een een handelsmerk lijkt! Het pittige knoeipotje met sambal en chilisaus was een zoete kaasfondue en geen van beide vonden we het een lekkere kaasfondue. De andere kaasfondue, gemaakt met blauwe brie beviel beter. De op het bord gepresenteerde salade was een allegaartje van stukjes ananas, meloen, paprika, komkommer, bosbes, sla, bladerdeeg en een smeerseltje met weinig smaak.
Als dessert vermeldde de advertentie verschillende bluf-desserts als gecombineerde nagerechten waaruit te kiezen viel. Tot onze verbazing was er echter geen keuze maar kregen wij een drieledig nagerecht geserveerd bestaande uit een stukje honingtaart van Miko, een stukje kwarktaart en een schaaltje verse vruchten met karamelmousse. Niet slecht maar we hadden een keuze uit varianten van Haagse bluf verwacht.

De bediening was vriendelijk. Om bestek moesten we naar de bar om erom te vragen. Niet zo erg maar toch een beetje slordig. De prijs in aanmerking genomen komen we niet verder dan tot de kwalificatie "redelijk".

Jardinero Jardinero 10 februari 2012

Leuk tentje om wat te gaan eten. Het eten was prima en bediening ook. Het is sowieso leuk geworden rondom de Meent. Overal horeca en mooie winkels. Het wordt nog wat met Rotterdam zo.

MackMalloy MackMalloy 27 januari 2012

Gezellig eetcafeetje, met vriendelijke en correcte bediening. Met z'n tweeen lekker aan de kaasfondue gezeten (de geitenvariant was lekkerder dan de Westmallevariant). Prijs-kwaliteitverhouding is goed.

Walraven Walraven 11 december 2011

door Groupon-actie toevallig hier terecht gekomen. Prima gegeten: 2 kleine soepjes vooraf, zeer smakelijk kaasfondue (keuze uit meerdere variaties) en ijs/pudding nagerecht. Bediening is (zoals hieronder ook al opgemerkt) inderdaad een beetje apart, maar mag de pret niet drukken.

rob1234567891011121314 rob1234567891011121314 11 oktober 2011

goed eten! leuk personeel ( beetje maf) leuke locatie, prijs kwaliteitsverhouding is goed

prikker prikker 27 juli 2011

Heb een hele leuke avond gehad met lekker eten en hele leuke gezellige bediening

tele tele 18 juni 2011

Op het bord veel groen sla paprika etc. Heeft meer weg van een bloemstuk. Bord was koud dus vlees ook. Niet gebakken maar eerder opgewarmd kleurloos en smakeloos.
Daartegen was de witlofsoep van mijn vrouw weer wel lekker.
Kok(en) moeten meer aandacht besteden aan het eten. En niet snel snel klaar willen zijn om een sigaretje te gaan roken.

g.kho g.kho 23 mei 2011

Er is sprake van enige nauwelijks verholen verrassing als we zeggen dat een van ons vegetarisch is, maar de kok "zal zien wat hij kan doen" en verrast de klant op aangename wijze. Een van de zeldzame keren dat zij zich niet afgescheept voelt met iets kleins en makkelijks. Daarna prima kaasfondue met lekker vers afgebakken stokbroodje. Ook voor- en nagerechten gingen schoon op. Kok serveert het eten zelf aan tafel en licht alles uitvoerig toe; doet dat bovendien op zeer luchtige en soms komische wijze. Een adres dat we onthouden.

veelvraat veelvraat 23 juni 2010

Laatst bij de Haagse Bluf geweest, gezellige sfeer met een vriendelijke en snelle bediening. Het eten is niet bijzonder maar wel redelijk voor een redelijke prijs. Wij hadden een 3 gangenmenu van 17,50 genomen: een gevulde paprika als vooraf, de kapsalon als hoofdgerecht en een dame blanche als nagerecht.
Met een goed glas bier was het prima toeven.

Proever13387 Proever13387 23 februari 2010

Genoten van heerlijke biertjes (we konden bijna geen keuze maken) en een lekkere malse biefstuk. de borden waren orgineel opgemaakt met frisse produkten. gezellige bediening en een huiselijke sfeer. Een aanrader

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Eet- en Biercafe Haagse Bluf