KeukenFrans & Hollands

johan50 johan50 24 juli 2011

Reserveren is hier niet mogelijk dus bijna elders gaan eten met z'n zessen maar...,op aanraden van vrienden, toch gegaan !! gelukkig....geweldige avond gehad.. Even met een drankje gewacht aan de bar voor een tafel, die open keuken is puur entertainment. Het eten, gevarieerd, vlot en lekker. De sfeer na het eten, de muziek ging subtiel wat harder, top.. heerlijk avondvullend.

cybervinnie cybervinnie 20 mei 2011

Na een dagje uit in safaripark beekse bergen heerlijk gegeten in dit restaurant. Vriendelijke bediening en lekkere menukaart. Eten was lekker genoeg en waar voor je geld. Zeker een aanrader! Ook kindvriendelijk.

peaveybrown peaveybrown 11 september 2009

Goed restaurant waar reserveren niet mogelijk is, maar binnenlopen eenvoudig kan. De kaart is niet uitgebreid, maar wel gevarieerd en voor ieder wat wils. De bediening is snel, vriendelijk en beleefd. Het is ook mogelijk een drankje te drinken aan de bar, bij de open haard of lekker buiten op het kleine terras aan de voorkant. Goede keuze om zelf niet te hoeven koken, want het is goed, goedkoop, snel en lekker.

Proever72786 Proever72786 14 april 2008

Simpel maar goed. Er is geen menukaart. De kaart staat geschreven op een bord aan de muur. Er zijn simpele, standaard eetcafé gerechten te krijgen maar die zijn prima. Het zijn goede porties en het is niet te duur. Er zijn bijna geen voorgerechten, alleen twee soepjes van de dag. Desserts zijn er wel een aantal en ook deze waren erg lekker. De bediening is vriendelijk en ook redelijk vlot. Voor een eetcafé zeker heel goed.

Proever54097 Proever54097 18 mei 2007

Onvoorstelbaar dat deze zaak nog geen recentie heeft! Afgelopen weekend als hotelgasten van de naastgelegen grote broer(letterlijk) Petrus, heerlijk gegeten in deze brasserie-achtige gelegenheid. Hoewel reserveren voor een kleinere groep niet mogelijk was, heeft men alle moeite gedaan om ons succesvol te kunnen plaatsen aan onze vookeurstafel. Gevarieerde kaart met gróte porties en prima suggestie om de rijkgevulde maaltijdsalades ook per twee personen als voorgerecht te delen. Heel goede huiswijnen en een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Plezierige gastvrije bediening die ook nog een leuk gevoel voor humor heeft. Een aanrader voor iedereen die in een ongedwongen en gezellige omgeving een prima maaltijd wil genieten. Inmiddels is het ook mogelijk om per pin of creditcard te betalen

Geef zelf je mening over Taverne Paulus

Maandagvan 16:00 tot 22:00