jannekekul 20 januari 2012 | |
Wij hebben hier vanavond heerlijk gegeten. Mijn tafelgenoot had gekozen voor de mix grill en ik voor een vegetarisch gerecht, de canneloni. Wij hebben beiden heerlijk gegeten en zijn correct en vriendelijk bediend. Hoewel het erg druk was hebben wij niet heel lang hoeven te wachten. Compliment!
xxxangellovexxx 2 december 2011 | |
Bediening had er blijkbaar geen zin in en was onbeschoft. Kregen wel 1 keer drinken bij het voorgerecht. Daarna bij de bar gevraagd of we nog is wat kregen maar uur later hadden we ons drinken nog niet. En andere tafels kregen weer 10 keer drinken. Hoofdgerecht duurde ook lang en toen we deze uiteindelijk hadden bleek dat medium daar blijkbaar rauw betekend en de 3 sausjes die je bij spareribs krijgt waren ver te zoeken. |
GBZ 1 oktober 2011 | |
pakhuis was vroeger een stuk beter! |
Theresakok 22 juni 2011 | |
Goedkoop maar je krijgt dan ook echt waar je voor betaald. Bediening heeft weining aandacht voor de gasten. |
iversnel 12 juni 2011 | |
Een gezellig eetcafé waar je lekker ruim kunt zitten, waar ze je vriendelijk en vrolijk te woord staan en waar gewone en lekkere gerechten geserveerd worden die ook nog eens goed betaalbaar zijn - dat is Het Pakhuis. Groot compliment, wij gaan er zeker vaker naar toe!! Daar kan heel horecaNederland een voorbeeld aan nemen! |
Djooeke 17 oktober 2010 | |
Goedkoop eetcafé (hoofdgerecht vanaf 7,50), maar het eten is niet heel erg bijzonder. Zelf vond ik mijn vegetarische wrap met paddenstoelen en een zoet aardappelkoekje best lekker, maar mijn partner vond hem behoorlijk vettig. Smaken verschillen, maar de prijs was in ieder geval zeer aangenaam! |
clemens 17 mei 2010 | |
leuk restaurant |
Funkyjazz 3 mei 2010 | |
Voorgerecht was het parelhoen timbaaltje dat naar mijn mening smaakte naar omelet. Het hoofdgerecht was de tamme eend die droog, lauw en taai was. Het enige waar ik van heb genoten zijn de frieten en de dame blanche. Mijn vriendin had de ossenhaas waar ik ook van heb geproefd en het leek wel nepvlees.
cavem 14 februari 2009 | |
Erg lekker eten voor weinig geld. Wel een beetje ongezellige en kale inrichting. Vriendelijke bediening. |
Proever56659 18 oktober 2008 | |
Leuk eetcafe met prima prijs-kwaliteit verhouding. |
Geef zelf je mening over Het Pakhuis