7.5
7.8
8.2

Op deze locatie is een nieuw restaurant geopend: Stadscafe de Bank

KeukenInternationaal, Brasserie & Wereldkeuken

Annette20 Annette20 18 februari 2011

Voor een glutenvrije maaltijd moet je hier absoluut niet naar binnen stappen!! Ruim van tevoren dacht ik alles geregeld te hebben, bleek dat de reservering nooit is genoteerd en van glutenvrij hadden ze absoluut geen kennis. Een afrader dus!

Jet-Franzz Jet-Franzz 18 februari 2010

Dit is nou zo'n zaak die je, als je 'm zou overnemen, 1 op 1 zou voortzetten: prachtige entourage, kleuren, sfeer, pand, stoelen, diagonale bar, toiletten... En wat prima directie en staff. Gastvrij, verzorgd, bescheiden. Wij zijn óm vwb de zaak en de sfeer, onbegrijpelijk dat het die avond zo leeg was. Culinair mag het echter nog wat fijner. Minder grote porties, rustigere presentatie, meer het mooie in de ingredienten laten ipv in grote hoeveelheden op de borden scheppen (risotto). Maar de zorg voor mijn valentijnskaart (op tafel, naast een verse roos van het huis) maakte alles goed. Chapeau, dank voor de heerlijke avond!

JasmijnN JasmijnN 24 november 2009

Heel goed eten! Mooie inrichting, prima bediening! Een aanrader.

VS VS 18 augustus 2009

Afgelopen weekend heerlijk gegeten bij Bar Pepper, we dachten dat het alleen een bar was en wisten niet dat je er ook kon dineren. We zijn op straat door twee dames overgehaald bij Bar Pepper te gaan eten, een waar genot. Heerlijke gerechten (Japanse visproeverij en een verassingsmenu), mooie locatie en vriendelijke bediening. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, zeker een aanrader.

Azijntje Azijntje 14 augustus 2009

Samen met mijn vrouw zowel vegetarisch als vlees geprobeerd. Alle gerechten en gangen zaten goed in elkaar; de gevarieerde ingredienten complimenteerden elkaar prima. Vriendelijke bediening (beetje overenthousiast wat drinken aanbieden betreft...) en relatief snelle bereidingstijd, maar vraag bij een biefstuk altijd wel even hoe het gebakken dient te worden; niet iedereen houdt van medium rare, bijvoorbeeld.

MaandagGesloten
Dinsdagvan 11:30 tot 22:30