Gisteravond hebben we een herkansing gekregen op kosten van Mi Vida en we hebben genoten! We zijn heerlijk in de watten gelegd en het eten was voortreffelijk! Vooral de ossenhaas met Gorgonzola verdient hulde. Ik hoop dat de keuken en de service op deze wijze stabiel kan worden gehouden en dan komen we zeker nog eens terug!
Afgelopen zaterdag bij Mi Vida geweest. Van buiten zag het er gezellig uit, dus we wilden het wel eens proberen. Waren we maar doorgelopen....!! Binnen een uur was men door de hele voorraad eten heen! Ze hadden geen rekening gehouden met een volle tent op de zaterdagavond!! Datgene wat er dan toevallig wel was was of koud of taai en smaakloos... Je bestelt Pata Negra en vervolgens hoor je 30 min later bij het tafeltje van de buren dat ze dat niet eens hebben. Waar hebben wij dan op zitten wachten?? Ordinaire kaaskroketten met aardbeienjam (werd zelfs ook door het personeel gezegd) ipv geitenkaaskroketjes met sherrysaus... Uiteindelijk van de 13 bestelde gerechten er maar 5 daadwerkelijk op ons bord gekregen. 1x maar never nooit meer!! personeel weet niet wat ze de gasten voorzetten en als je na 45 min vraagt waar je eten blijft zie je ze daarna niet meer terug omdat ze niet durven zeggen dat het eten op is..! Pluspunt is dat de wijn goed was, aleen jammer dat het op de rekening veel duurder blijkt te zijn dan op de kaart...
Donderdagavond gegeten. Aangename sfeer door achtergrondmuziek, (kaars)licht, attent personeel en heelijke geuren vanuit de keuken. Op aanraden van de bedrijfsleidster gekozen voor een nieuwe specialiteit; Zwarte rijst met gebakken Griet en Gamba. Een perfecte combinatie. Het gerecht werd met veel oog voor detail geserveerd. Wat een plaatje! De rijst was perfect gegaard, de Griet knapperig en toch sappig. De afzonderlijke smaken van het gerecht goed te onderscheiden. Een compliment voor de kok voor zowel de samenstelling als de presentatie. Het advies voor de bijbehorende wijn door de bedrijfleidster was waardevol. Kortom; zeker de moeite waard.
Waar ik een aantal maanden nog ongelooflijk verwend ben, was het dit keer bij Mi Vida helaas een volledige afknapper.
De service kwam heel gehaast en ongecoördineerd over, we kregen verkeerde drankjes, moesten heel lang op het eten wachten en dezelfde gerechtjes waren nu volledig anders en soms gewoon niet te eten.
Wel een positief punt, ik ben helemaal bij met de plaatselijke roddels, want de dames van de bediening waren meer met elkaar dan met ons bezig.
Ik sta niet te trappelen om hier ooit nog terug te keren en zal volgende keer zeker een andere tapasbar proberen dan deze. Bijzonder jammer van de achteruitgang.
De service was bar...slecht. Ons drinken is 2 keer vergeten, de menukaart was vergeten om te geven en de meiden staan alleen maar te kletsen achter de bar. Daarnaast kwam het vriendje van een van de meiden waarmee de hele bar werd afgelebberd. Niet echt gezellig als je met 3 meiden je eten naar binnen werkt ??? En dan, we dachten, nou dan compenseerd het eten de service wel... NOT, de champignonnen waren bedekt met ik denk wel 10 teentjes knoflook, en ik misde 100% de authentieke spaanse smaken. Ook mijn andere 2 vriendinnen komen niet meer terug.