Level over zichzelf

Funky cocktails, bistro food! Level is een no-nonsense plek waar je in een funky huiskamersfeer geniet van de beste service in combinatie met fast & fresh food. Of je nu zin hebt in een cocktail, een supersteak met huisgemaakte frites, of een fantastisch kaasplateau met een goed glas wijn, bij Level is alles mogelijk. Elke dag een daghap voor € 9,50!

KeukenInternationaal & Frans

In dit 'beetje hip-trendy restaurant' kun je 'prima eten'. Het zijn wel 'vrij kleine porties', maar de 'kwaliteit van het eten is erg goed'. De bediening is daarnaast 'vrolijk en servicegericht zonder overdreven over te komen' en dat je geeft je toch wel een 'goed gevoel'. Met ook nog eens een 'gezellige sfeer' en 'tasty cocktails' heb je hier een 'prima avond'!

Robin86 Robin86 14 januari 2012

Laatst op een vrijdagavond geweest. We werden erg vriendelijk ontvangen en kregen al een kan koud water op tafel voor we zelf iets besteld hadden. Ik hoefde dus geen "Spa Blauw" te bestellen naast de wijn die ik wilde! Erg netjes. Het water werd ook ververst. Voldoende keuze op de kaart en de gerechten waren heerlijk. Pompoensoep met geitenkaas was de beste ooit gegeten en de vegetarische rissoto was een feest! Niet super chique maar de bediening is wel erg netjes. Gaan we zeker snel nog eens doen.

Nante Nante 5 december 2011

Bij de entree is er meteen aandacht voor de gasten: enjoy Level! De inrichting is vernieuwend, stijlvol en relaxt. Leuk voor jong en oud. Cocktails en wijnen zijn heerlijk en op tafel meteen een karaf water. Het eten is altijd goed, van daghap tot alles op de kaart. Bediening is professioneel en enthousiast. De prijzen zijn vriendelijk. Level heeft het helemaal door!

sashvia sashvia 2 november 2011

Heerlijke cocktails! Ook voor een hapje eten uitermate geschikt, geen uitgebreide kaart, wel gevarieerd. Al een aantal keer de daghap besteld, viel steeds goed in de smaak!

Corrie-HHW Corrie-HHW 1 november 2011

Wij hebben heerlijk gegeten in Level! Alle zes een verschillend hoofdgerecht en iedereen was echt tevreden. Dat gebeurt niet altijd. Ook de daghap was helemaal goed. En begonnen met een super cocktail. Na het eten werd het echt druk. Natuurlijk lekker verder gekletst met een cocktail erbij. Wij waren hier nog nooit geweest maar raden het zeker aan.

PdW PdW 31 oktober 2011

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Niet al te uitgebreide menulijst, zoals het hoort maar allemaal smakelijk. Zeer vriendelijke bediening! Wel veel lawaai door allemaal harde materialen. Misschien met wat doeken op de mueren te verhelpen.

Geef zelf je mening over Level

MaandagGesloten
Dinsdagvan 15:00 tot 22:00
Woensdagvan 15:00 tot 22:00
Zondagvan 15:00 tot 22:00

Meld dit restaurant als gesloten