Verrukkelijke broodjes falafel, met superverse salade. Een heel diner voor maar 5 euro, en veel gezonder dan de snackbar! Wil je uitgebreider eten, kan dat ook, Mafaldo heeft allerlei lekkere mediterane schotels. Zowel vega als vlees, om mee te nemen.
Helaas een beperkte recensie, want ik heb in de 12x dat ik hier ben geweest precies 12x hetzelfde genomen: 1 broodje FALAFEL. Geluk is te koop en Mafaldo verkoopt het voor 5 euro. Wie ooit nog in Adam Zuid een broodje Doner koopt tussen 16hr en 21hr mag van mij gearresteerd worden door de smaakpolitie.
Bij Mafaldo in de Hoofddorpplein-buurt kom ik zeker twee keer per week. Omdat het daar altijd lekker is, betaalbaar, veel en vers. De man zelf is ook supervriendelijk. Hij geeft vaak een heerlijk sampletje weg van een gerecht dat je nog niet eerder hebt gegeten. Terecht een Iens-topper!
Wanneer je op veel plekken ter wereld wel eens falafel hebt gegeten (ook in het midden oosten) en toch elke keer weer terugkomt bij Mafaldo dan zegt dit naar mijn idee voldoende.
Deze meesterkok stopt verse ingredienten een hoop liefde in de broodjes.
Uitmuntend!