| Keuken | Internationaal | |
| Openingstijden |
| |
Bij deze zaak kun je terecht voor ‘een relaxte avond en een lekker hapje’. ‘Verwacht geen haute cuisine’ maar ‘gewoon redelijk’ tot ‘prima eten’. Eigenlijk doet de kaart ‘net iets beter vermoeden’. De ambiance is daarentegen zeer goed en zorgt ervoor dat je hier ‘een bijzondere avond’ hebt. Er zijn ‘zitjes, bankjes en gewone stoelen’, ‘voor ieder wat wils’ dus in dit ‘gezellige en trendy’ restaurant. Reken alleen niet op veel rust en privacy, ‘de tafels staan hier namelijk dicht op elkaar’ en dit ‘zorgt voor rumoer’.
Woelie 19 mei 2012 | |
Het was niet bijzonder druk tijdens de lunch en toch duurde het een tijd voor we iets konden bestellen. De bediening was niet bijzonder vriendelijk, dit kan absoluut beter. |
Pecaro 19 februari 2012 | |
We bezochten dit restaurant met twee personen op een drukke zaterdag in februari. We hadden trek in een lunch en het was middaguur, dit restaurant oogde uitnodigend, dus naar binnen. Aan een klein tafeltje in een hoekje, wel bij het raam, bestelden we van de kaart een tosti ham-kaas, en een warm bruin broodje caprese met blauwaderkaas, groene pesto, kleine tomaatjes en garnering in balsamico. Erbij een koffie en een spa blauw. Van de tosti kan worden gezegd dat het een tosti was, en niet meer. Twee bruine boterhammen in tweeen gesneden, met een plak kaas en ham ertussen. Niet te droog, kaas en ham voldoende gesmolten, brood niet aangebrand in het tosti-ijzer. Het Caprese broodje was smakelijk, knapperig. De blauwaderkaas was niet echt te proeven, de tomaatjes wel erg klein. Kortom, aardig allemaal, maar niet infrukwekkend. We betaalden 13 euro voor het geheel, een nette prijs.
dhorstman 7 november 2011 | |
Een leuk restaurant met een lekkere keuken voor diner, lunch, snacks, en goede wijnen. De lasagne en de Bella Donna zijn mijn persoonlijke favoriet. Op het terras kan je door de terrasverwarmers ook goed zitten als het wat frisser is. Wel soms wat minder snelle bediening. |
leokok 2 november 2011 | |
Vorige week een midweekje Bergen gedaan. Onze eerste avond hebben we gedineerd in Wonders. Het eten was redelijk, niet goed maar ook niet slecht. Jammer want de entourage en formule spreekt wel aan. Waar we ons het meest aan hebben gestoord is de onpersoonlijke bediening, geen interesse of het flesje wijn smakte en of we er misschien nog een hebben wilde. Tussendoor niet even de moeite nemen om te informeren of alles naar wens is. En.. het blijft een discussiepunt binnen de horeca maar een karaf of glas water moet geen moeite zijn. Zeker niet als je uitgebreid dineert. Maar goed, een fles spa blauw is prima alternatief. |
CBerkhout 1 juli 2011 | |
Genoten van een chef's table met wijnarrangement. Heerlijk variatie van gerechten en het was elke keer een verrassing wat we kregen. De keuze van de gerechten en de wijnen werd prima uitgelegd door de gastvrouw.
Geef zelf je mening over Wonders
| Maandag | van 10:30 tot 22:30 | |
| Dinsdag | van 10:30 tot 22:30 | |