7.2
8.1

KeukenInternationaal

Bij deze zaak kun je terecht voor ‘een relaxte avond en een lekker hapje’. ‘Verwacht geen haute cuisine’ maar ‘gewoon redelijk’ tot ‘prima eten’. Eigenlijk doet de kaart ‘net iets beter vermoeden’. De ambiance is daarentegen zeer goed en zorgt ervoor dat je hier ‘een bijzondere avond’ hebt. Er zijn ‘zitjes, bankjes en gewone stoelen’, ‘voor ieder wat wils’ dus in dit ‘gezellige en trendy’ restaurant. Reken alleen niet op veel rust en privacy, ‘de tafels staan hier namelijk dicht op elkaar’ en dit ‘zorgt voor rumoer’.

Woelie Woelie 19 mei 2012

Het was niet bijzonder druk tijdens de lunch en toch duurde het een tijd voor we iets konden bestellen. De bediening was niet bijzonder vriendelijk, dit kan absoluut beter.

Pecaro Pecaro 19 februari 2012

We bezochten dit restaurant met twee personen op een drukke zaterdag in februari. We hadden trek in een lunch en het was middaguur, dit restaurant oogde uitnodigend, dus naar binnen. Aan een klein tafeltje in een hoekje, wel bij het raam, bestelden we van de kaart een tosti ham-kaas, en een warm bruin broodje caprese met blauwaderkaas, groene pesto, kleine tomaatjes en garnering in balsamico. Erbij een koffie en een spa blauw. Van de tosti kan worden gezegd dat het een tosti was, en niet meer. Twee bruine boterhammen in tweeen gesneden, met een plak kaas en ham ertussen. Niet te droog, kaas en ham voldoende gesmolten, brood niet aangebrand in het tosti-ijzer. Het Caprese broodje was smakelijk, knapperig. De blauwaderkaas was niet echt te proeven, de tomaatjes wel erg klein. Kortom, aardig allemaal, maar niet infrukwekkend. We betaalden 13 euro voor het geheel, een nette prijs.

Bediening
We werden vlot bediend, door verschillende dames. Allen vriendelijk maar niet bevlogen voor hun werk. Standaard horecabediening met geprepareerde teksten. Niet scherp bovendien; vragen wat je wil drinken terwijl dat net door een ander was geserveerd. Geen bestek voor de tosti neerleggen. Natuurlijk kan je een tosti best uit de hand eten, maar als de kaasdraden van bord naar mond hangen, dan is bestek toch wel handig. Bij vertrek werden we door de uitbater, heel vriendelijk uitgeleide gedaan. En een fijne dag gewenst. Kijk, dat is wel weer heel aardig.

Gelegen aan de Breelaan, met groot overkapt terras. Om mensen te kijken zit je hier, ook in de winter, heel goed. Binnen is het druk, en vol. De zaak loopt diep naar achteren door. Voorin staan de tafels wel erg dicht op elkaar, wat enige privacy niet ten goede komt. Maar verder een mooie zaak, sfeervol en intiem ingericht.

dhorstman dhorstman 7 november 2011

Een leuk restaurant met een lekkere keuken voor diner, lunch, snacks, en goede wijnen. De lasagne en de Bella Donna zijn mijn persoonlijke favoriet. Op het terras kan je door de terrasverwarmers ook goed zitten als het wat frisser is. Wel soms wat minder snelle bediening.

leokok leokok 2 november 2011

Vorige week een midweekje Bergen gedaan. Onze eerste avond hebben we gedineerd in Wonders. Het eten was redelijk, niet goed maar ook niet slecht. Jammer want de entourage en formule spreekt wel aan. Waar we ons het meest aan hebben gestoord is de onpersoonlijke bediening, geen interesse of het flesje wijn smakte en of we er misschien nog een hebben wilde. Tussendoor niet even de moeite nemen om te informeren of alles naar wens is. En.. het blijft een discussiepunt binnen de horeca maar een karaf of glas water moet geen moeite zijn. Zeker niet als je uitgebreid dineert. Maar goed, een fles spa blauw is prima alternatief.

CBerkhout CBerkhout 1 juli 2011

Genoten van een chef's table met wijnarrangement. Heerlijk variatie van gerechten en het was elke keer een verrassing wat we kregen. De keuze van de gerechten en de wijnen werd prima uitgelegd door de gastvrouw.
ook kwam de Chef zelf nog even naar onze tafel om te vragen hoe we het hadden ervaren.
het interieur is naar onze smaak iets te druk.

Geef zelf je mening over Wonders

Maandagvan 10:30 tot 22:30
Dinsdagvan 10:30 tot 22:30