Restaurant Noor doet mee aan de IENS DinerDagen
3 gangen voor €25
van 28 mei t/m 3 juni
Breeltje 11 mei 2012 | |
Heerlijk gegeten. Ik kon niet kiezen, dan maar het verrassingmenu. Heerlijk! Elke keer een verrassing van top kwaliteit. |
An&Ab 11 mei 2012 | |
Ik was er onlangs met dochter. Was niet erg onder de indruk. Gerechten waren te zwaar; in het bijzonder de sauzen. Vis was erg droog. Dat zijn toch basis. Bediening was vriendelijk maar ontbrak aan ervaring. Geen advies mbt wijnen bijvoorbeeld. Noor heeft gezonde ambitie maar maakt ze niet waar. |
bartschreurs 3 mei 2012 | |
We kwamen als tweede stelletje binnen. Dat wordt een rustig avondje. Binnen een half uur zat de tent vol. Als dat maar goed zou gaan. Helemaal perfect! Wat een top team! Heerlijke amuse, verrassende wijn. Wij komen terug!!!!
Samster 2 mei 2012 | |
Heerlijke avond gehad in Restaurant Noor. Een vijf gangen verrassingsmenu met bijpassend wijn arrangement! We hebben overheerlijk gegeten en de bediening was uiterst vriendelijk en meer dan behulpzaam. Vragen over ingrediƫnten en wijnen werden uitgebreid beantwoord en we hebben zelfs een klein wijnproeverijtje gehad! Kortom zeer de moeite waard! Wij gaan zeker nog een keer terug! |
Auke79 26 april 2012 | |
Lekker eten voor een goede prijs, en vooral een erg goede bediening, wat het geheel net iets extra's geeft. De bediening was attent genoeg om uit mijn menukeuze op te maken dat ik vegetariƫr ben en daar de amuse op aan te passen, ook tipten ze ons over activiteiten die in Haarlem te doen waren, en waren ze gewoon erg vriendelijk. Een aanrader! |
emeric 1 april 2012 | |
Klein restaurant, maar bediening uitstekend en persoonlijk. Verrassingsmenu was erg goed, aanbevolen wijnen erg lekker. Uitstekende value for money |
Caro10 30 maart 2012 | |
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het verrassingsmenu was perfect, ook goed aangepast op dieetwens van tafelgenote. Porties niet te groot en niet te klein, borden mooi opgemaakt. Bediening leuk en altijd in de buurt als je iets nodig hebt. Wij hebben een gezellige avond gehad en komen hier zeker nog een keer terug! |
Toetie 11 maart 2012 | |
Ook wij waren tijdens de restaurantweek bij Noor. Dit was onze eerste keer. We hebben heerlijk lang getafeld en gebruik gemaakt van de uitbreiding op het 3-gangenmenu.
lekkerbek07 6 maart 2012 | |
Gisteren bij toeval in dit restaurant terecht gekomen en het deed mee aan de restaurantweek, dus alleen het restaurantweek menu werd geserveerd. Het voorgerecht was een tartaartje van tonijn met wat koriander en een veeg avocadocreme en wat aangemaakte sla. Het was smakelijk maar miste wat mij betreft wat spanning. Vervolgens het hoofdgerecht: vier plakjes eendenborst met eronder wat groene groenten (zonder smaaktoevoeging) en wat pastinaakpuree. Die zou ik ernaast hebben geserveerd ipv eronder. Daarbij nog een glaasje aardappelschuim. Voor mij was dit voldoende maar voor mijn man veel te weinig. Ik nam een kaasplankje ipv dessert met mooie kazen, maar wel erg kleine stukjes en weinig uitleg erover. De jongeman in de bediening was erg vriendelijk maar zou wel wat beter op de (lege) glazen kunnen letten. Ik had graag een glas port bij mijn kaas willen bestellen, maar kreeg de kans niet. Dat gold trouwens ook voor het water dat wij wilden bestellen. Al met al laat het restaurant dus behoorlijk wat omzet liggen. |
saurin 13 februari 2012 | |
Goed verzorgd restaurant, gezellige sfeer. Uitstekende bediening, er wordt netjes uitgelegd wat er wordt geserveerd en ook de bijpassende wijn wordt toegelicht. Kwaliteit van het eten is erg goed en de gerechten zijn mooi opgemaakt. Zeker een aanrader! |
Geef zelf je mening over Restaurant Noor