KeukenFrans, Internationaal, Mediterraan & Europees
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

Restaurant Noor combineert trendy met comfort. In een ruime opzet nestel je je in designstoelen waar je voor de verandering wel een hele avond pijnloos in kunt zitten. Laat vervolgens alles over aan de attente bediening die de nodige kennis over de wijn en het eten in huis heeft om je van het beste advies te voorzien. Geen eenvoudige opgave met elke dag weer een nieuw vijfgangendiner. Toch lukt het ze keer op keer weer om wijn en spijs naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Geniet van de voortreffelijke ingrediënten, bereiding en presentatie.

Edmund Edmund 25 januari 2012

Godallemachtig wat was dit een fijne ervaring. Ik was getipt door een vriend om hier langs te gaan ter viering van mijn inmiddels tweejarige relatie met mijn vriendin. Restaurant Noor is absoluut sinds gister een van mijn favorieten. Erg toegankelijke, romantisch, heerlijk eten, en perfecte timemanagement. Wij kozen voor het viergangenverrassingsmenu met het bijpassende wijnarrangement en dat was genieten. Voorafgaand aan een overheerlijke amuse: een soepje van paddenstoelen met een stukje eendenborstenfilet, kregen wij eerst een super mals en vers stukje zalm met daarbij een garnalensalade, die om te smullen was. Hierna kregen wij een lekkere coquille met kabeljauw met romige zuurkool. Vervolgens hertenrug met pastinaakpuree, zwarte peen en jus van citroen en kaneel. En dit werd afgetopt met een overheerlijk dessert. Onze avond was enorm geslaagd en wij raden het iedereen aan, om wat voor een gelegenheid dan ook, hier eens langs te gaan! Ga zo door.

Joop en Olga Joop en Olga 15 januari 2012

Vijf verschillende voor-en hoofdgerechten, die alle uitstekend smaakten. Leuke en niet zo nadrukkelijke bediening. De wijnkaart vermeldt de jaartallen niet, maar verder hebben we niets negatiefs kunnen ontdekken. De Café de Paris saus over de ossenhaas was alleen al de trip waard. Hier gaan we vaker eten.

Meal4me Meal4me 30 oktober 2011

Goed gegeten hier. De akoestiek mag wel wat aandacht hebben, als het vol zit kun je elkaar nauwelijks verstaan. Op wat kleine minpuntjes na is het eten lekker en goed gepresenteerd.

Proever1963 Proever1963 3 oktober 2011

Tijdens de restaurantweek gedineerd met vriendinnen bij Noor. Wat een leuke tent! Een keuzemenu maakt het toch weer aantrekkelijker tijdens deze week. De amuse was een aardappelsoepje met truffel. Wij namen vooraf een salade van Hollandse garnalen, asperges en rouille, heel leuk geserveerd in een weckpotje en op de deksel een creme brulee van geitenkaas met abrikozencompote. Een vriendin koos als tussengerecht voor eendenbout en eendenborst op zuurkool met balsamicoreductie en de andere 2 kozen ook voor het tussengerecht: coquilles op auberginekaviaar en ras-el-hanout. Heerlijk. Als hoofdgerecht gegrilde kalfslende met dragonjus, gepofte zwarte peen en pastinaakpuree met aardappelschuim en als dessert een creme van mango met frambozengelei, lychee sorbet ijs en victoria stengel. En allemaal heel mooi opgemaakt en begeleid met een uitstekend gekozen wijnarrangement. Aanrader!

marjorie66 marjorie66 3 oktober 2011

Gisteren met de restaurant week hier gegeten met 9 man, uitstekende gerechten, pastinaak - zwarte wortel - aardappel schuim alles was perfect

Geef zelf je mening over Restaurant Noor

LunchDiner