| Keuken | Vis |
| Minimum menuprijs | €33.00 |
| Huiswijn per fles | €19.00 |
| Huiswijn per glas | €3.50 |
| Openingstijden | 12.00-14.00, 18.00-22.00, vr tot 22.30, za-zo vanaf 15.00, di t/m vr lunch, ma gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
RemcoM 29 april 2012 | |
Op onze trouwdag naar restaurant "O". We kwamen binnen in een gezellige drukte en werden snel naar onze tafel gebracht. De vlotte bediening zorgde voor een aperitief en wij kozen voor het menu "O".
sofia2 10 april 2012 | |
Nice fish restaurant. Fish is super fresh and nicely cooked. Dishes though are not so big and the prices are pretty high for the food you get.
m-oetmestreech 22 januari 2012 | |
Genoten van het menu 'O'. Een echte aanrader met door de bediening aangeraden wijn erbij, goede combinatie. Druk maar niet storend. Kortom hier komen we zeker terug.
Wouter01 22 december 2011 | |
Heerlijk gegeten. Druk reaturant met desondanks een ontspannen sfeer. Mooie visgerechten en prima wijn. Bediening niet altijd vlekkeloos, maar flexibel genoeg om fouten te corrigeren. |
Mikk 14 oktober 2011 | |
Lekker gegeten. jammer dat de vis met zoutkorst op was. Maar alternatieven waren heel erg goed |
Geef zelf je mening over Restaurant O