6.3
7.5

KeukenInternationaal
Openingstijdendi-za 10.00-24.00, zo-ma 12.00-24.00
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

MissItaly MissItaly 28 februari 2012

Zeer eens met de voorgaande meningen, vooral over de prijs/kwaliteit verhouding. Hier wezen lunchen en de lunchkaart ziet er op het eerste gezicht redelijk uit, ware het niet dat je voor een luxe prijs een schaars belegd broodje krijgt! Ze zouden bij wijze van nog kunnen leren van bakker bart. Ook de salade erg duur voor wat je krijgt. Een van ons had alles betaald, maar bij de uitgang werden wij teruggeroepen omdat volgens een andere serveerster onze rekening nog open stond. Ook de bediening is dus niet goed gecoordineerd!! Zou deze plek niet aanraden, jammer, want het is wel een mooie plek...

restart7374 restart7374 28 oktober 2011

Ideaal om tijdens het winkelen even te gaan lunchen. Een van de beste appeltaarten van Groningen. Lekkere roomboterdeegkorst met heerlijk fris zure appels. Zefgemaakt en dat kunnen niet veel uitspanningen hier in de stad zeggen.Andere taarten zijn ook heel goed te doen. Kleine kaart voor lunchgerechten is niet meer dan ruim voldoende. Gerechten uit de keuken laten soms lang op zich wachten. De prijs kwaliteitverhouding had veel beter gekund. Het is allemaal net wat te duur.

Proever45421 Proever45421 13 juli 2011

Ik heb een aantal vrienden waarmee ik traditioneel in Zomers ga eten als een van hen in de stad is.
De kaart is niet te eenvoudig en ook nooit te gek. Het eten is hier met respect voor de ingrediƫnten, waarvan een deel van het Gronings platteland komt. De wijnkaart is uitstekend! Het terras is fantastisch, maar binnen is het ook goed vertoeven.
Sommige nitwits vinden het stoer om online af te geven op allerlei restaurants om zo de indruk te wekken dat ze heel wat gewend zijn en dagelijks in Michelinrestaurants eten. Het zijn echter dezelfden die niet eens weten hoe je cappuccino schrijft.

povertjes povertjes 22 maart 2011

Slechte bediening op het terras!!!
Mopperende serveersters, zelfs chagrijnig te noemen.
Nieuwe ronde nieuwe kansen dacht ik, maar ik kom er niet meer.

tessa tessa 22 november 2010

Afgelopen maand op de laatste zonnige zondag op het terras gezeten bij zomers! We hadden wat hapjes bij de borrel besteld en smaak was matig. Toen de rekening kwam, schrokken we helemaal. Prijs-kwaliteit verhouding is hier niet in orde! Niet voor herhaling vatbaar naar ons idee...

Geef zelf je mening over Zomers