| Keuken | Eetcafé |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
71Patrick 21 mei 2012 | |
Ontzettend leuke en gezellige tent, een soort berghut met uitzicht op een dalletje. Binnen en buiten eten van de uitgebreide kaart. Veel soorten bier, dat de bediening ook allemaal weet te beschrijven. Inderdaad niet super culinair maar gewoon heerlijke broodjes en lekkere dinergerechten. Een aanrader voor 's middags na een wandeling en 's avonds voor een etentje. Zeker doen en reserveren! |
ingendaal 16 april 2012 | |
decor, entourage, is heel landelijk en knus. de bediening is super (als het niet te druk is), het eten is prima en de prijzen zijn dik in orde. |
jokehulshof 16 januari 2012 | |
leuk restaurant in een bosrijke omgeving, je kunt de pech hebben dat het er vreselijk druk is en je geduld moet hebben, verwacht er geen culinaire hoogstandjes maar de appeltaart en de uitsmijters zijn er heerlijk |
faju 26 december 2011 | |
Op een maandag hier wat gedronken en blijven plakken voor de lunch.
kiuygv 26 december 2011 | |
Wij hebben hier met kerst 2011 gegeten en het was een enorme tegenvaller. Eten kwam niet gelijk, drank moest je achterna blijven roepen en als klap op de vuurpijl hadden ze met de reserveringstijd geknoeid. Het gevolg was dat door hun eigen slechte timing in de bediening er geen tijd over bleef om even 10 minuten na te tafelen. We werden er letterlijk uit gezet en dat kan echt niet als je je eigen zaken niet op orde hebt en alles uitloopt.En we waren niet de enige met deze klacht, dat kon je luid en duidelijk om je heen horen!!! |
Geef zelf je mening over Hijgend Hert