| Activiteiten | Restaurant, Catering | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
De Vrolijke Pater bezoek je om lekker bourgondisch te eten voor een goede prijs. Veel afwisseling omdat ze naast de kaart ook nog werken met gerechten op borden. Het eten is altijd lekker op smaak en een goede prijs-kwaliteitverhouding.
De bediening is zeer behulpzaam en vriendelijk. Ook als het druk is.
De Vrolijke Pater ziet er een beetje gek uit. Het is er niet heel gezellig ingericht maar dit zorgt ook voor een ongedwongen sfeer.
Top adres om gewoon lekker te eten, geen haute cuisine maar dat kun je ook niet verwachten. Ruime porties en een meer dan ruime keuze. Altijd een lekker Belgisch biertje van de tap en alle wijnen voor bijna dezelfde prijs. Ga zo door...
Samen met een vriend hier gegeten. Bij het zien van de kaart begon ik al te watertanden. Ik koos voor de rose gebakken kalfsoester. Toen het hoofdgerecht werd geserveerd zag ik 2 stukjes vlees op mijn bord in een heerlijke saus en de hazelnoot crumble paste er erg goed bij. Helaas... toen ik mijn eerste kalfsoester opensneed zag ik dat deze niet rose was maar doorbakken. Wat een afknapper, sorry maar naar mijn mening is de smaak dan echt minder. De saus en crumble maakte het nog een soort van goed. Mijn andere stuk vlees was wel lekker en heb er toen maar extra van genoten. Ik vind het alleen niet kunnen dat zo iets fout kan gaan.
Naast de kalfsoester kregen wij nog een beetje bloemkool stampot en zuurkool en een zak patatekes en gebakken aardappelen met rozemarijn. Het smaakte prima, maar was niet speciaal. De patatekes waren nogal taai en de gebakken aardappels waren iets wat zacht. Best jammer want verder smaakte het wel goed. Van de serveerster kregen wij nog een glas met aardbei en gember. Er werd niet verteld waarom wij dit kregen. Het was lekker maar ik had het idee dat de kok er van af moest en het daarom maar aan zijn gasten had gegeven. Het was wel leuk zo'n extra'tje en het smaakte wel lekker!
Ik denk er over om hier nog een keer heen te gaan over een tijdje. Ik ben nu helaas een beetje afgeknapt op dit restaurant.
prima restaurant om een keer te eten tussendoor. veel variatie, en week gerechten. weet niet of het wat is voor als je lang en lekker wilt tafelen.
De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
Aantal keren gegeten bij de vrolijke pater. Gerechten goed op smaak en flinke porties.
Personeel misschien niet de allersnelste, maar ok het is er ook vaak erg druk!!
Enige minpuntje: het is een klein restaurant en daardoor snel erg luidruchtig.
Schrijf zelf een recensie over De Vrolijke Pater
Schrijf hieronder je recensie over De Vrolijke Pater. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag | Gesloten |
| Dinsdag t/m Zondag | vanaf 14:00 |