ActiviteitenRestaurant
KeukenTapas/mezze, Italiaans, Internationaal & Frans-mediterraan
Open
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

4 april 2013

Voor het eerst in Dende gegeten. Kok heeft prima ingespeeld op speciale dieet wensen van mijn tafelgenote. Ik nam de dagschotel: voor onder de 10 euro een prima hoofdgerecht met cous-cous, verse groente, heel goed bereid rundvlees. Geen rare fratsen op het bord. Mooi gekruid alles.

Gegeten op: 3 april 2013.
Bvaneerd
Bvaneerd
Proever in spe

3 maart 2013

Weer eens een keer aangenaam verrast. Jaren aan voorbij gelopen. Ben louter naar binnen gegaan op grond van de dagkaart. Leuke stamppot aardig lijkende runderstoofpot. Begon al goed bij de binnenkomst.Keuken ging later open. We zegden toe later terug te komen. Kelner van dienst zei uit de grond van zijn hart: "O gezellig". Uiensoep. We moesten even wachten. Prachtig. Vers. Niet uit een pakje! Daarna, runderstoofpot met stamp van verse andijvie en peen. Kok weet van kruiden. Toe appeltaart. Nou dat was zeer lekker en fors. Goede slagroom. Mintblaadjes.
Dat kan niet toevallig goed zijn. Gaan we binnenkort nog eens sjekken!

Gegeten op: 27 februari 2013.
gabriewoef
gabriewoef
Topproever

29 januari 2013

We hebben hier met een grouponvoucher gegeten, maar dat was verder aan niets tye merken. Wat een leuke bediening en wat een geweldige kwaliteit. De steak (400 gram) was perfect gegrilled en gekruid en had precies de goede bite. Het broodje met kruidenboter vooraf was ook uitzonderlijk vers en lekker. De Spaanse wijn is een aanrader. Als de patat knappiger was geweest had ik een 9 voor het eten gegeven.

Gegeten op: 28 januari 2013.
hanssmit
hanssmit
Proever in spe

22 november 2012

We kwamen hier met een grouponbon en waren aangenaam verrast. De bediening was uiterst vriendelijk en service minded. Het vier gangen diner was verrassend goed. Carpaccio, paddenstoelensoep met truffelolie, varkenshaas en biefstuk, tiramisu en creme brullee. Gezellige zaak. Hier komen we zeker terug.

Gegeten op: 21 november 2012.
Michael Toorop
Michael Too...
Meesterproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

13 november 2012

Al zoekend naar een restaurant vonden wij Dende. Ze hadden een plateau van 'tapas' en deze was ook vegetarisch verkrijgbaar. Mijn partner nam de vlees plateau en ik de vegetarische. Ik had nadrukkelijk gezegd dat ik absoluut niet tegen aubergine kan. Vervolgens kreeg ik toch aubergine. Dit hebben ze vervangen, maar daar was nog wel discussie over.

Vervolgens vond ik in mijn quiche toch aubergine en dat heb ik gemerkt. Ook de kippenpootjes waren nog half rauw, niet bepaald veilig.
Het smaakte redelijk en ze hebben ook ons geen drankjes gerekend en een euro korting op het eten gegeven. Maar ik ga er nooit meer heen!

Gegeten op: 12 oktober 2012.

Alle 44 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Dende

Schrijf hieronder je recensie over Dende. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Vrijdag
Zaterdag09:00 - 22:00