8.5
8.2
Toon telefoonnummer (0341) 279 207

1 2 3 4 5 ouder »

Mouse020 Mouse020 13 april 2012

In meerdere gerechten kwam voor mijn vegetarische partner dezelfde groenten voor, maar voor de rest: zeer, zeer aan te raden.

Lekker_Genieten Lekker_Genieten 30 maart 2012

Afgelopen donderdagavond gegeten bij restaurant Eibertje en onze avond was compleet.
Alles klopte, van de warme gastvrije en professionele bediening van gastheer Bertus de Ridder tot
het verrassende tropische nagerecht. Een ware culinaire reis voor de smaak- en oogpupillen, subtiel en met oog voor detail. Compliments to Kok Thijmen!

goosebay goosebay 12 februari 2012

Leuk concept, geen à la carte maar eten wat de pot schaft. Hele prettige avond hier gehad, met heerlijk eten en uitstekende bediening. Ook de wijn was meesterlijk. Echt een aanrader!

stess stess 23 januari 2012

Mooi restaurant met veel privacy aan tafel. De toiletten mogen wel eens gemoderniseerd worden, past niet bij zo'n chique restaurant. We hebben prima gegeten, niet alles vonden we super, maar dat kan gebeuren met zo'n verassingsmenu. De een zijn smaak is de ander niet. Leuk met de amuses tussendoor. De bediening leek hun werk zeer goed en netjes te doen, totdat er ons een paar krachttermen aan tafel ter ore kwamen, een beetje een afknapper....

janvanderschans janvanderschans 12 januari 2012

Drie jaar geleden in Nunspeet komen wonen. En gelukkig: er was een echt restaurant. En wat voor één! Gemiddeld iedere maand wel een keer bij Thijmen gegeten. En geloof ons: zonder uitzondering geweldige avonden. Sfeervol interieur, prima bediening met persoonlijke benadering, prachtige wijnen en bovenal: ongelofelijk lekker eten. Op basis van de beste ingredienten, creatief en met passie bereid. En zelfs voor Veluwebegrippen prima porties. Enige minpunt: voor de kwaliteit die je krijgt zijn de prijzen veel te laag! Wij roepen iedereen op de proef op de som te nemen! Jan en Evelien

GrandMere GrandMere 27 december 2011

Als culinair vakman en momenteel als onafhankelijke genieter bezoek ik vaak bijzondere restaurants zowel in- als buiten Nederland.
Maanden geleden verbleven wij een lang weekend in Nunspeet. Toevalligerwijze kwamen wij in Restaurant Eibertje ter plaatse terecht.
Wij hebben genoten vanaf binnenkomst tot en met het vertrek. Het menu was niet alleen boven verwachting maar ook nog eens op “sterren niveau” en dan ook voor óns zeker een ster waardag. Deze maand bezochten we het Eibertje weer om iets te vieren. Nu wil ik opmerken dat wij alleen daarvoor vanuit Maastricht 2 x 250 km gereden hebben en maar gelijktijdig een hotel geboekt hebben ook. De verwachting was heel hoog gespannen, de druk en teleurstelling zou desastreus zijn wanneer het tegen zou zijn gevallen.
Twee dagen vooraf nog van en diner bij Toine Hermsen genoten.
Om een lang verhaal kort te houden, het was formidabel, pafait zoals de Fransman zou zeggen. Uitgebalanceerde menu met oog voor details en subliem van vindingrijkheid, smaak en ingrediënten keuzes.
Helaas wordt minder aandacht geschonken aan restaurants die onder de toppers vallen maar dit is een aanstormend talent In Maastricht zou deze kok reeds lang een ster hebben. Probeer het zelf zou ik zeggen.

mikevanbeek mikevanbeek 12 november 2011

Geweldig gegeten! Bijzondere, goed op elkaar afgestemde smaken. Iets overprijsd, met name het wijnarrangement. Bediening stijf, iets ongemakkelijk, maar wel vriendelijk. Slechts twee tafeltjes bezet tijdens ons bezoek dit maakte het minder gezellig. Complimenten voor de smaken en extra amuses. Aanrader!

Annabel01 Annabel01 2 oktober 2011

Enthousiast gisterenavond binnengestapt bij het Eibertje voor een gezellige en smakelijke avond. 2 tafelgenoten hadden er al eerder gegeten en een positieve ervaring. Helaas werd die niet herhaald. Bij ontvangst een glas wijn bestelt en daarna 1.5 uur niemand meer gezien tot het voorgerecht kwam. Daarna 45 minuten met de vieze borden van het voorgerecht op tafel, zitten wachten tot iemand ze weer kwam ophalen. Uiteindlijke deze maar op de naast ons gezet, welke toch leeg was (de krab begon namelijk wat te stinken). Inmiddels 10 uur en daarna de overige 3 gangen in een uurtje mogen ontvangen. Geen uitleg of sorry voor de gang van zaken. Het eten was redelijk maar""less is more" qua smaakexplosie wel op zijn plaats. Prijs 49,50 voor 4 gangen excl wijn zeker niet in verhouding met de kwaliteit. Jammer....

Proever56297 Proever56297 12 september 2011

Een prima restaurant met perfect eten en goede wijn. Een prima ontvangst en informele sfeer en daar houden wij van. Er is geen menu kaart, waar je dan wel uit kunt kiezen in een 3, 4, 5 of 6-gangen diner. Een aanrader voor een lekkere avond uit eten en dat allemaal voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wat ons betreft een aanrader voor streek genoten, maar voor ons geldt dat wij dit helaas niet zijn anders hadden we zeker terug gekomen!!

tinadebock tinadebock 7 augustus 2011

Zaterdag 6 augustus met 4 personen heerlijk gegeten bij Eibertje in Nunspeet. Gestart
met Prosecco en een goed glas wijn vergezeld van een aantal tongstrelende amuses op een sfeervol terras.Binnen gevolgd door een geweldig vijf gangen diner met heerlijke wijnen passend bij het gebodene. Afgesloten met een kaasplankje en koffie. Een heerlijk restaurant met een prettige en attente bediening.

1 2 3 4 5 ouder »

Geef zelf je mening over Eibertje