KeukenMarokkaans
OpeningstijdenGeopend alleen op afspraak & voor groepen.

Proever70656 Proever70656 30 januari 2008

Hier kan jij nog echt authentiek Marokkaans eten. Wat een geweldige ervaring hebben wij met een groep van 17 personen gehad. Culinair hoog staande gerechten in een wel moderne ambiance. Wij komen zeker terug.

Proever3124 Proever3124 1 april 2007

Goed eten maar voor tamelijk hoge prijzen wel weinig. Bediening aardig maar niet heel vlot. Jammer dat er geen alcohol geschonken wordt, er bestaat toch prima Marokkaanse wijn!

Proever14572 Proever14572 27 maart 2007

Arabia is een lichtpuntje in de sombere Bos en Lommer. Mooi en authentiek ingericht maar de glimmende vloertegels en massieve, donkere tafels zonder tafellinnen zorgen voor een beetje kille sfeer. De gerechten zijn echt Marokkaans maar vond jammer dat de kelner mij er van ging overtuigen dat de droge kip door de voorbereiding in \'tajine\' kwam. Volgens mij zou het andersom moeten zijn… Behalve onze drie persoonstafel waren nog 6 andere mensen in het restaurant en toch duurde het ruim een uur voordat we ons (enige) hoofdgerecht kregen. Een bezoek aan Arabia moet meer gezien worden als een exotisch uitstapje ( bediening spreekt nauwelijks Nederlands, af en toe verschijnt een kokkin met de hoofddoek uit de keuken etc.) maar een frequente restaurantbezoeker kan teleurgesteld worden.

Proever56540 Proever56540 1 februari 2007

Het restaurant biedt voortreffelijke gerechten in royale porties. De ontvangst en de bediening is buitengewoon vriendelijk. Goede ruimtelijke indeling van de tafels zodat in een rustige sfeer kan worden gegeten. Ook is er alle aandacht voor kleine kinderen. De koffie en de thee vormen een feestelijke afsluiting met een assortiment heerlijke koekjes erbij.

Proever41268 Proever41268 1 februari 2007

De lokatie in deze naar mijn mening troosteloze buurt doet niet vermoeden dat hier zo\'n goed restaurant gevestigd is. Wat mij betreft had het licht wat meer gedimd kunnen worden om de sfeer wat intiemer te maken, waarvoor een puntje aftrek. Een voordeel van dit licht is wel dat de mooi opgemaakte, originele en heerlijke gerechten zo beter te zien zijn. De kaart is niet heel uitgebreid, maar dat hoeft ook niet omdat de traditioneel Marokkaanse gerechten stuk voor stuk interessant zijn. Hier wordt geen alcohol geschonken en voor wie dat geen probleem vindt is er keus uit frisdranken en heerlijke sappen. “Amandelsap” op basis van amandelen en melk is een aanrader! Als de wens is meer klanten binnen te halen, zou de eigenaar er goed aan doen op de website duidelijker te maken dat het hier naast een Traiteur ook gewoon om een goed restaurant gaat.

Geef zelf je mening over Arabia