smagge 25 november 2011 | |
Ruime kaart, wel iets duurder dan gemiddeld maar je krijgt wel grote porties. Bediening loopt te gehaast rond en varieert in service, sommigen mogen wel eens lachen! Het eten zelf is goed, op wat kleine details na, bijv de (gestoomde?) paling had n taaie vel die wel verwijderd had mogen worden. Mogelijkheid tot "doggy bags" wat erg handig is gezien de grote porties. Toen ik er at zaten er veel aziatische gasten, wat een goed teken is... |
toitie 25 oktober 2011 | |
Kwalitatief prima in orde. De ossehaas met soja en honing was lekker mals, al miste het gerecht wel een beetje smaak. De gevulde aubergine met zwartebonensaus was daarentegen heerlijk en goed op smaak. De bediening nam de bestelling niet goed op, maar dat kan gebeuren. Al is het niet heel handig om de gerechtnummers/codes met "H" en "A" te laten beginnen. Verder niet heel vriendelijk en zelfs een beetje nors. Is wel vaker zo bij Aziatische restaurants, maar dat moet toch anders kunnen. De porties zijn trouwens behoorlijk ruim. Eén hoofdgerecht voorafgegaan door enkele kleine voorgerechten kan best genoeg zijn voor twee personen. Vooral vanwege het eten een aanrader. |
piceye 14 oktober 2011 | |
Prima chinees om met een groot gezelschap wat te vieren. Gevarieerd menu met een mooie doorsnee van de kaart. Van een vorse pan soep via dim sum ,eend, vis en kreeft naar goed ijs. En dan sla ik nog het een en ander over. Snelle bediening, en een waakzame chef. We komen terug. |
Proever74690 14 oktober 2011 | |
Ik had persoonlijk niet verwacht zó goed Chinees te kunnen eten rond het Leidseplein, waar immers toch vooral toeristenrestaurants gevestigd zijn. Deze Chinees biedt naast de 'bekende' gerechten, heerlijke originele Chinese keuken. Ook de vegetarische gerechten zijn verrassend! Er eten veel Chinezen, dat is een goed teken. En de inrichting is zoals het in China is: niet wat wij noemen 'gezellig', maar het kan er mee door. Keuken open tot laat. Doet niet onder voor de Chinezen op de Zeedijk. Sterker nog: eigenlijk is dit beter! Aanrader! |
Martinep 8 oktober 2011 | |
Een vismenu met op verzoek een pekingeend tussengerecht. De gerechten volgden elkaar snel op, de wijn werd pittig bijgeschonken en de gastheer kwam regelmatig informeren of alles naar wens was. En dat was het. De eend was misschien wat vlak van smaak maar de vis was perfect. En al hoeft een oester van mij niet 'bereid', deze was wel heel speciaal. Groene-thee-ijs hebben ze er ook. |
Tientje 19 september 2011 | |
Hier moet je echt de gevulde aubergine eens proeven! Ik heb hem echt in geen tijden zo goed gegeten. Prijzen liggen hier gemiddeld iets hoger dan bij de gemiddelde Chinees in Amsterdam, maar de porties zijn ook ruimer. Je kan hier dus beter met minstens 4 personen eten zodat je verschillende gerechten kunt proeven. Decor is het absoluut niet waard om te bezoeken, maar het eten hier alles goed! |
Marc1972 29 mei 2011 | |
Hier eet ik altijd goed. Snelle, vriendelijke bediening, goed eten en een ruime keus. Elke keer weer een genot. |
marcel_o 11 april 2011 | |
De voorgerechten (gepaneerde garnaal, dim sum, soep, filodeeghapjes) waren lekker, maar het hoofdgerecht (eend in saus) viel tegen. De smaak was wel oke, maar het eten was zo ontzettend vet, dat we niet eens de helft hebben opgegeten. Altijd jammer als er een groot tv-scherm met voetbal aan staat in een restaurant. De bediening was inderdaad snel, maar niet supervriendelijk zoals hieronder beschreven wordt. Eerder apart en dat is ook wat waard. Duur is het niet. |
Tralalie 27 februari 2011 | |
Afgelopen weekend hier met 4 personen gegeten, en het viel ons erg tegen. Van de vier voor- en hoofdgerechten was geen enkel lekker. Sommige gerechten waren niet goed gaar, andere gerechten veel te pittig (terwijl we daar speciaal niet om gevraagd hadden). We hebben meer dan de helft van het eten laten staan. Het personeel is druk, en mag er verzorgder bijlopen. Geen aanrader als u een chinees in het centrum van amsterdam zoekt. |
etenzoeker 17 februari 2011 | |
Altijd goed eten hier, nooit teleurgesteld. Peking-eend en bief met zwarte-peper saus zijn mijn favoriet. Service is typisch asiatisch, snel snel, maar dit verliest niet de vriendelijkheid. Wat ik ook apart vind is dat de chef-kok altijd langs komt om te vragen of het allemaal goed smaakt. Leuk! Zeker een aanrader! |
Geef zelf je mening over Taste of Culture