Voor als je niet alleen van het eten wilt genieten, maar ook van de persoonlijke aandacht van de bediening. ‘Het zeer vriendelijke en attente personeel’ bedient je op je wenken en de ‘enthousiaste jonge koks’ doen hier niet voor onder. ‘Na het bestellen komt de chef meteen aan tafel om te vragen naar eventuele speciale wensen’. De uiteindelijk geserveerde gerechten bevatten ‘heel goede combinaties’, dus de ze zijn niet alleen enthousiast maar ook kundig. ‘Nog even ter informatie: een XL-portie is ook echt groot!’
Lekker eten. Bediening had verstand van de kaart en gaf goede aanraders. Lekker gekruid eten, zo maak je 'simpel' eten toch erg speciaal. Aankleding erg leuk en lekkere biertjes.
Het eten hier is prima verzorgd, en de porties zijn zeker niet klein. De inrichting is wat mij betreft niet het grootste pluspunt van dit restaurant, maar buiten kijf staat dat het een gezellig restaurant is. Het personeel staat snel voor je klaar als je daar behoefte aan hebt.
Heerlijk gegeten. Zo hoort een eetcafé te zijn: fijne kaart, lekkere wijn, aardige en vlotte bediening. Hoewel de kaart standaardeetcafé-gerechten bevat (saté, steak), ook enkele wat meer exotische gerechten en gebruik van streekspecialiteiten. Saté van tafelgenoot was mals en lekker. Mijn runderhaasjes zalig. Gerechten waren goed warm en bediening vulde ongevraagd water aan. Prima adres, hier komen we terug.
Vanavond hier voor de 2e keer gegeten, super lekker eten. goede bediening.
Wij vinden het best bijzonder dat je voor 50 euro voor personen zo ontzettend lekker kan eten. In een gezellig eetcafe! Beetje jammer dat wij vanavond de enige in het cafe waren.