Priuwer_om_utens 15 april 2012 | |
Oei, oei, versleten schilderwerk kan pittoresk zijn, maar Anne & Max kwamen afgelopen zaterdag nogal sleets op me over. De tent kan een stuk properder, want echt schoon was het niet. Helaas. |
nicojanssen 28 augustus 2011 | |
koffie is goed, altijd gezellig druk. de shortcakes kan ik helaas nooit laten liggen |
jodyw 14 juni 2011 | |
Heel gezellig, wel jammer omdat het altijd druk is en je niet kunt reserveren slaan we toch vaak over. Maar als we er zijn dan is het eten lekker en de smoothies zijn super. De bediening is altijd heel vriendelijk en professioneel. (Haarlem)
InkieHuet 28 mei 2011 | |
Was vroeger leuker dan nu gaat hardhollend achteruit! Het gaat om de omzet, bediening zeer onprofessioneel, in één woord heel jammer. Wij wilden om kwart voor drie een mini tea voor twee personen bestellen maar dat kon niet, "of we even een kwartiertje wilde wachten", dan kon 't. Niet gedaan natuurlijk dus we namen allebei een grote latte macchiato (de serveerster noemde het Maxiato) met een broodje. Moesten daar lang op wachten want de broodjes moesten eerst gebakken worden... maar we wilden eigenlijk een mini tea voor twee toch... hadden we dat net zo goed kunnen nemen qua wachttijd... maar de meisjes waren dat allang weer vergeten. Broodjes goed maar niet fantastisch, jammer. We gaan op zoek naar en ander leuk lunchtentje, keuze genoeg! |
owilmink 16 maart 2011 | |
Altijd als ik in Haarlem ben, ga ik langs bij Anne&Max, het is zo'n heerlijke tent met lekkere koffies, top broodjes en vriendelijk personeel. Soms zou ik willen dat we zo'n tent ook in Amsterdam hebben. |
ANB 29 augustus 2010 | |
Eten is lekker en apart, maar daar is alles mee gezegd. Bediening is ontzettend slecht en traag. Wij zaten buiten en dan word je echt vergeten. Misschien anders als je binnen zit. |
kirsten 2 augustus 2010 | |
Vrijdag met vier vriendinnen voor een high tea (met de Bongo bon) naar Anne & Max gegaan. De high tea was standaard: onbeperkt thee, hartige sandwiches, scones (1 pp) en taart (1 puntje pp). Alles wat we kregen was heerlijk, dus complimenten daarvoor. Alleen wij vonden het wel een beetje te standaard. Geen hartige taartpuntjes, geen brownies, boterkoekjes (die we bij andere tafels wel zagen), bonbons etc. Misschien dat het glas prosecco hiervoor in de plaats kwam (overigens erg lekker), maar wij misten toch wel iets. De clotted cream leek ons geen echte clotted cream, meer slappe slagroom. Bediening was heel vriendelijk, maar niet altijd even snel/oplettend. Het decor, tot slot, prima, maar is me verder niet echt opgevallen. |
randyeichhorn 24 mei 2010 | |
Leuk, gezellig, lekker rumoerig. prima koffie en thee |
sleeuw 21 maart 2010 | |
Altijd verschrikkelijk druk. Goed. Maar ze doen ook een beetje overdreven. Zoals PIN toetsenbord afnemen tegen de vogelgriep. En dan daarmee de publiciteit in. Doe gewoon normaal. Da's gek genoeg. |
mvand 14 februari 2010 | |
Heerlijk relaxte omgeving! Goede koffie, soms iets te lauw. Verder is het eten uitstekend en de bediening heel attent. |
Geef zelf je mening over Anne&Max