joan3 5 april 2012 | |
Knus restaurantje met lekker Maleisisch eten en een erg vriendelijke bediening een verademing ten opzichte van de vele toeristentrekkers in de directe omgeving.
Mpathy 4 april 2012 | |
Ik kom hier graag eten. gemoedelijke vriendelijke sfeer en constante kwaliteit.
Biekylim 4 augustus 2011 | |
We visit this small and friendly restaurant very often as we love the food it serves are high quality,delicious.reasonable price. Redang is a must try disch, nasik lemak with fragrant coconut milk, Pineng fried noodle with king prawns, curry noodle, teh tarik, laksa.... If you are a spicy food lover, then you should not miss Nyonya restaurant............ |
Proever81135 4 augustus 2011 | |
Wij zijn regelmatige gasten en genieten iedere keer weer met volle teugen van deze smakelijke maleisische keuken en veelal omringd door aziaten van allerlei komaf en dat zegt ook wat over de kwaliteit. Gewoon lekker, heel goed geprijsd en in een knusse atmosfeer. Kom niet allemaal tegelijk, want dan hebben wij geen plaats meer ! |
toitie 18 juli 2011 | |
Nu voor de tweede keer geweest en weer erg te spreken over Nyonya. Het is echt smullen geblazen in dit kleine tentje vlakbij de Nieuwmarkt. Vooraf de pannenkoekjes met een kruidig kokossausje en een soort pangsit, maar dan met een hele gamba. Beide zeer goed, maar vooral de pannenkoekjes moet je een keertje proberen. Als hoofd hele dikke noedels (rijssticks noemen ze het zelf) met kip en gamba's. Mijn zus herkende dit gerecht van haar vakantie in Maleisiƫ en het was net zo lekker als ze zich herinnerde. Ook de rendang ikan (curry met grote stukken witvis) is heerlijk vol van smaak met zoete tonen, pittigheid en knapperig verse groenten. De porties zijn royaal, maar toch eet je alles op; gewoon omdat het allemaal te goed smaakt. De rekening aan het eind van de maaltijd is eigenlijk belachelijk laag. |
ww 9 mei 2011 | |
Ik had een mihoen, garnalen met groenten. Heerlijk! Vriendelijke bediening. Weinig zitruimte, maar wel gezellig zo dicht bij elkaar. |
Tientje 25 maart 2011 | |
Een fijn eettentje voor als je in de buurt van de nieuwmarkt bent en een keer geen zin hebt in Thais of Chinees. De laksa vond ik zelf niet zo bijzonder, weinig pit en weinig kruidig. Het andere gerecht waarvan ik de naam niet meer weet met dikke noodles, kip en garnalen smaakt me echter zeer goed. Bovendien is de bediening zeer vriendelijk. Jammer alleen dat het 2de potje thee zonder te vragen werd ingeschonken en ook op de rekening werd gezet. |
azianfoodlover 6 februari 2011 | |
We eten hier regelmatig en genieten altijd enorm van de heerlijke gerechten. De garnalenpasteitjes vooraf en de rendang met vis als hoofdgerecht zijn onze favouriete gerechten. De bediening is altijd bijzonder vriendelijk. Uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding! |
popeye 26 januari 2011 | |
De Hainanese chicken rice viel tegen. Het is gewoon kippenborstfillet in een schaal met soyasaus. In S'pore serveert men de verschillende sausen in aparte schaaltjes. Kommetje bouillon ontbrak en ten slotte, helaas moet ik zeggen, miste ik de aroma en smaak van de echte Hainanese c.r. Tip voor de kok: retourtje S'pore en zie hoe het moet. |
emieltje 26 oktober 2010 | |
goed eten, simpele tent maar toch iets gezelliger dan de gemiddelde badkamerchinees |
Geef zelf je mening over Nyonya Malaysia Express