| Keuken | Hollands |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Renee1976 11 oktober 2011 | |
Ik en mijn gezin,kwamen hier,ik zelf had de Schitzel genomen,die echt gewoon zo lekker was,dat ik zeker weten nog eens hier ga eten!
Proever77417 30 juni 2008 | |
Na het winkelen kwamen we dit restaurant tegen. Vooraf namen we stokbrood met kruidenboter en als hoofd een visgerecht. Met de drankjes begon het al: we hebben ruim een kwartier gewacht op onze drankjes en meer dan een half uur voor een simpele stokbrood met kruidenboter! Na gevraagd te hebben waar het bleef duurde het nog 10 minuten.
Proever41483 6 augustus 2006 | |
Op een doordeweekse dag dachten we hier even snel iets lekkers te gaan eten. Het viel allemaal toch wel een beetje tegen. We werden vriendelijk ontvangen en met de bediening was eigenlijk niets mis. Maar bij het voorgerecht begon het al. De soep was flauw en de kruidenboter was bevroren en had een vieze smaak. Het hoofdgerecht was te doorbakken (taai) en de appelmoes was bevroren. De geserveerde spinazie zag er niet echt fris uit en de sla was overgoten met een of ander goedje. De koffie hebben we dus maar thuis genoten...... |
Geef zelf je mening over 'T Schip