KeukenMexicaans

isiezwolle isiezwolle 4 december 2011

Gisteren voor het eerst daar gegeten.
Het restaurant is opgedeeld in 2 gedeeltes. Tapas en normale restaurant. Allebei het gedeelte zag er gezellig uit.
We zaten in het tapas gedeelte met een restaurant menu kaart omdat het kon.

Ik vond het eten erg lekker. Het vlees was perfect gegrild. Ze vragen niet hoe je het wilt hebben. Je kan het wel aangeven. De kruiden die ze gebruiken was hemels. Naar mijn zeggen iets te veel olie bij de groente gebruikt, maar dat kwam de smaak ten goede. De gamba's waren van zeer goede kwaliteit. Het vis menu daarvan vond ik de zalm en garnalen perfect. De ander vissoorten minder, omdat je weinig vis proeft. Het is geen afrader, maar als iets top is en je proeft dan iets minder dan kan je snel kritisch zijn.
Ik kom daar zeker vaker terug om lekkere tapas te eten.

Personeel is wel vriendelijk en behulpzaam.

Prijs, vind ik wel hoog. Het is de moeite wel waard.

liefebees liefebees 26 augustus 2009

ik hou ervan, een "thema" restaurant waarbij de details goed zijn doorgevoerd... Ik vindt de gepofte aardappel en het lekkere gekruide vlees persoonlijk een aanrader. Mijn tafelgenoot was niet zo te spreken over dit restaurant, dus ik denk niet dat we hier nog samen komen...

imvisible imvisible 29 november 2008

service niet oplettend, lang wachten. Eten niet bijzonder

Proever76871 Proever76871 16 juni 2008

Groot restaurant met een ruime keuze. Leuke inrichting maar helaas bij elk bezoek ander personeel dat geen verstand van zaken heeft. Op de vraag naar de smaak van een bepaalde likeur kregen we als antwoord "geen idee, ik drink het zelf niet" Waarschijnlijk goedkope studenten, niet passend bij het prijsniveau. Eten is goed maar erg duur voor wat je krijgt.

proever112 proever112 12 december 2007

Het eten is absoluut van constante, goede kwaliteit. Het restaurant straalt de typisch bijpassende Mexicaanse sfeer uit en is bovendien erg knus en intiem met z'n donkere tinten. De doorkijk naar de open keuken beschouw ik toch altijd als een extraatje. De service zou iets oplettender mogen zijn, want je moet goed je best doen om opgemerkt te worden. De gamba's zijn zeker de lekkerste van Hengelo. De prijzen zijn aan de hoge kant, maar je krijgt absoluut waar voor je geld. Een aanrader en ik kom binnenkort zeker voor een 4e maal(tijd)!

Geef zelf je mening over Plaza Latina