| Keuken | Mexicaans |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
isiezwolle 4 december 2011 | |
Gisteren voor het eerst daar gegeten.
liefebees 26 augustus 2009 | |
ik hou ervan, een "thema" restaurant waarbij de details goed zijn doorgevoerd... Ik vindt de gepofte aardappel en het lekkere gekruide vlees persoonlijk een aanrader. Mijn tafelgenoot was niet zo te spreken over dit restaurant, dus ik denk niet dat we hier nog samen komen... |
imvisible 29 november 2008 | |
service niet oplettend, lang wachten. Eten niet bijzonder |
Proever76871 16 juni 2008 | |
Groot restaurant met een ruime keuze. Leuke inrichting maar helaas bij elk bezoek ander personeel dat geen verstand van zaken heeft. Op de vraag naar de smaak van een bepaalde likeur kregen we als antwoord "geen idee, ik drink het zelf niet" Waarschijnlijk goedkope studenten, niet passend bij het prijsniveau. Eten is goed maar erg duur voor wat je krijgt. |
proever112 12 december 2007 | |
Het eten is absoluut van constante, goede kwaliteit. Het restaurant straalt de typisch bijpassende Mexicaanse sfeer uit en is bovendien erg knus en intiem met z'n donkere tinten. De doorkijk naar de open keuken beschouw ik toch altijd als een extraatje. De service zou iets oplettender mogen zijn, want je moet goed je best doen om opgemerkt te worden. De gamba's zijn zeker de lekkerste van Hengelo. De prijzen zijn aan de hoge kant, maar je krijgt absoluut waar voor je geld. Een aanrader en ik kom binnenkort zeker voor een 4e maal(tijd)! |
Geef zelf je mening over Plaza Latina