poezenmoeder 9 mei 2012 | |
We eten hier altijd heerlijk. De maaltijden zijn prima, het personeel vriendelijk, de bediening vlot en accuraat. Vaak wel erg warm binnen. |
Sassiesh 24 maart 2012 | |
Heerlijk gegeten, goede en vriendelijke bediening.Uitgebreide kaart en het smaakte heerlijk!
Proever31393 1 augustus 2011 | |
Weer geweldig gegeten, met zorg voor de producten! Je merkt dat ze opzoek zijn naar de wat luxueuze keuken, dit merk je vooral in de voorgerechten. Veel producten worden nog vers bereid (waar anderen vaak de bakken kant en klaar inkopen bij de groothandel) en dit komt de smaak ten goede. Dit maakt ook het prijsverschil meer dan waard.
Janelle C 28 juli 2011 | |
Drukke zaak met constante bezetting. We werden zeer hartelijk welkom en dat maakt al een kwart van de avond. Vervolgens werden we (5 pers) aan een tafel voor 4 gezet waarbij er ergens een stoeltje vandaan werd getoverd. Er werd niet gevraagd of wij iets wilden drinken. Een ober wilde de menukaarten op tafel leggen, waarbij hij zo vlug zijn arm tussen ons stak dat hij met de menukaarten in het gezicht van een tafelgenoot sloeg. Een gemompeld excuusje en weg was hij weer; nog steeds geen drankjes kunnen bestellen. Na een paar minuten vruchteloos wachten en proberen de aandacht te trekken van welke ober dan ook, doken we maar in de menukaarten. Vrij uitgebreid en verrassend gevarieerd ook.
nathalie12 1 juni 2011 | |
Leuke sfeer, lekker eten, en grote porties. |
ravendice 17 mei 2011 | |
Ik kom al jaren bij dit restaurant (ja, ben een liefhebster van de griekse keuken), zeker ook omdat het in het centrum ligt.
Sydney 7 februari 2011 | |
Ontzettend goed gegeten hier!Wij willen niet meer anders,beste griek tot nu toe,gaan hier zeker 1keer in de maand terug komen eten! |
mtschuit 30 januari 2011 | |
Wij komen al jaren in dit restaurant. Vooral de uiterst vriendelijke ontvangst van vader en zoon doet ons zeer goed. Eten is van een standaard hoge klasse. Veel vlees voor een acceptabele prijs. Ook de toetjes zijn erg lekker. Elke maand zitten wij aan onze vaste tafel heerlijk te eten.Het restaurant zit ook bijna altijd vol, dat zegt toch ook wel iets! |
Elle S 4 januari 2011 | |
Eergisteren voor de tweede keer bij Olympia gegeten. Wat een vriendelijk personeel. De kruidenboter die bij het brood komt is lekkerder dan bij menig ander restaurant. Het eten is ongecompliceerd lekker. Het restaurant zit goed vol, maar je kan je tafelgenoten prima verstaan. Leuke tent. |
pastapipo 25 november 2010 | |
Wij komen reeds jarenlang bij Olympia. Ons valt op dat er sprake is van een neerwaartse trend. De kwaliteit van het eten neemt zienderogen af. Het vleesgerecht giros bestaat voor het grootste gedeelte uit rauwe uien. Het voorgerecht met gambas heeft een lekkere saus. Het is alleen jammer dat er gebruik gemaakt wordt van gekookte garnalen. Dat geeft een niet verse indruk en smaak. Wellicht vergeten, maar de standaard bijgeleverde salade en tsatsiki ontbrak. Er moest om gevraagd worden. Het personeel had een passieve indruk. Heel jammer want het sfeerbeeld van het restaurant is erg positief. |
Geef zelf je mening over Olympia