7.5
7.1

KeukenGrieks
Openingstijden16.30-22.00

Proever31393 Proever31393 1 augustus 2011

Weer geweldig gegeten, met zorg voor de producten! Je merkt dat ze opzoek zijn naar de wat luxueuze keuken, dit merk je vooral in de voorgerechten. Veel producten worden nog vers bereid (waar anderen vaak de bakken kant en klaar inkopen bij de groothandel) en dit komt de smaak ten goede. Dit maakt ook het prijsverschil meer dan waard.
Ook merk je hier dat ze het vak van gastheerschap nog verstaan.

Janelle C Janelle C 28 juli 2011

Drukke zaak met constante bezetting. We werden zeer hartelijk welkom en dat maakt al een kwart van de avond. Vervolgens werden we (5 pers) aan een tafel voor 4 gezet waarbij er ergens een stoeltje vandaan werd getoverd. Er werd niet gevraagd of wij iets wilden drinken. Een ober wilde de menukaarten op tafel leggen, waarbij hij zo vlug zijn arm tussen ons stak dat hij met de menukaarten in het gezicht van een tafelgenoot sloeg. Een gemompeld excuusje en weg was hij weer; nog steeds geen drankjes kunnen bestellen. Na een paar minuten vruchteloos wachten en proberen de aandacht te trekken van welke ober dan ook, doken we maar in de menukaarten. Vrij uitgebreid en verrassend gevarieerd ook.
Nadat wij de gerechten hadden besteld bij een ober waarbij we ook aangaven dat we nog drankjes wilden bestellen, haastte de ober zich na het noteren van de gerechten weer weer, ons niet de kans gevend drankjes te bestellen.
Blijkbaar kreeg hij, toen hij het bestelde eten aan het invoeren in de computer was, door dat er voor onze tafel nog geen enkele drankje genoteerd stond en kwam daarna weer terug zodat wij eindelijk wat voor onze dorstige kelen konden bestellen...
Goed, het eten dan. Grote porties op zeer lauwe borden, zodat het eten extra snel afkoelde. Bij de voorgerechten waren de gamba's met een erg lekkere sinaasappelsaus de grote verrassing. Bij de hoofdgerechten een lekkere moussaka, waarvan de zeer dikke bovenlaag van aardappelpuree al de helft van het gerecht voor zijn rekening nam. De grillgerechten waren goed gegrild en lekker gekruid, al waren de lamskoteletjes aan de taaie kant. Lekkere gefrituurde aardappeltjes. Jammer dat de gekruide rijst minimaalwas (1 piepklein bolletje op ieder bord). Ook heel jammer was een klein schaaltje tzatziki voor 5 personen (de tafels om ons heen hadden een groter bordje tzatziki) en toen we om meer vroegen, zagen we dat later terug op de rekening voor € 4,50.
Verder lees ik dat gasten een ouzo'tje krijgen bij binnenkomst en inderdaad heb ik dienbladen vol kleine glaasjes zien langskomen, maar we kregen er géén aangeboden terwijl andere gasten om ons heen dat wel kregen.
Het algemene "rapportcijfer" ligt nog op net een voldoende, maar dan alleen maar dankzij het eten.

nathalie12 nathalie12 1 juni 2011

Leuke sfeer, lekker eten, en grote porties.

ravendice ravendice 17 mei 2011

Ik kom al jaren bij dit restaurant (ja, ben een liefhebster van de griekse keuken), zeker ook omdat het in het centrum ligt.
Prima gerechten, meer dan voldoende keuze en gastvrije ontvangst. Altijd een ouzootje vooraf en een praatje met vader of zoon of een van de andere medewerkers. Doen altijd moeite om je welkom te heten en je een plezierige en smakelijke avond te bezorgen.
Gezellige inrichting en zelfs onze bruiloft gevierd hier met zo'n vijfenveertig man/vrouw. Allemaal heel goed geregeld en nadien zijn er meerdere van onze bruiloftsgasten alweer teruggegaan naar dit restaurant.

Sydney Sydney 7 februari 2011

Ontzettend goed gegeten hier!Wij willen niet meer anders,beste griek tot nu toe,gaan hier zeker 1keer in de maand terug komen eten!

Geef zelf je mening over Olympia