| Activiteiten | Grand café, Catering, High tea | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Dit maal a la carte gegeten. Niet omdat het menu ons niet beviel, maar omdat we snel weer weg moesten. Met ons 3 hebben we een varieteit aan gangen van de kaart gekozen. Een van ons ging voor vis, de ander voor vis en vles (hoofdgerecht) en ik ging voor vlees. De Carpaccio was als vanouds, dus goed. Het hoofdgerecht met het kalfsvlees was lekker, maar wat aan de vette kant. Een gunstige bijkomstigheid hierbij was dat het vlees zeer mals was. Na een kop espresso waren we precies op tijd voor onze afspraak.
Leuk voor even tussendoor. Net als de andere keren stelt het eten bij Brussels Lof ons niet teleur.
High tea genoten bij Brussels Lof op zaterdagmiddag,vrijdagavond laat pas gereserveerd,we hadden een tafeltje op de bovenverdieping ,een soort vide,waar je lekker rustig zat en leuk naar beneden kon kijken.Personeel zeer vriendelijk en correct.De hapjes waren heerlijk,diverse hartige broodreepjes met carpaccio ,zalm ,brie en kipfilet ,ook een aantal warme dingen zoals hartige taart,saucijzenbroodje en warme scones.De zoete lekkernijen bestonden uit een Brownie,taartje,koekje,muffin en een bonbon.Wij hadden er meer dan genoeg aan.Het is een gezellig restaurant en prima prijs/ kwaliteit verhouding.
Gegeten op: 23 februari 2013.
Ma 18-2-'13 hier in Ridderkerk beland.
Alweer een tijd geleden dat ik achteraf echt tevreden over het totale plaatje een restaurant uitloop. Gelukkig kwamen we hier.
Het Brussels Lof serveert lekker eten. Mijn tafelgenote was zeer tevreden over haar hertenbiefstuk en mijn menu met o.a. heerlijke kabeljauw en een mooie coquille was een goed samengesteld diner.
Heel erg vriendelijke bediening en een goed gecreëerde ambiance.
Brussels Lof is onze favoriete restaurant voor de lunch. Informele sfeer, vriendelijk bediening en altijd puur en (h)eerlijk eten. Het nieuwe menu is verbluffend goed en zeker de moeite waard om te proberen. Mooi voorgerecht met gamba's en tonijn is erg lekker. Risotto met kreeft en de rib eye van kalfsvlees maken het geheel nog verder af. Aan goede (en nog betere) wijn is geen gebrek. Toppertje voor zowel zakelijk als privé. Veel kwaliteit voor een meer dan redelijke prijs.
Afgelopen week het geluk gehad om het nieuwe menu te mogen uitproberen. Ik kom hier zeer geregeld om te lunchen, maar eigenlijk vrijwel nooit voor het diner. Menu was verbluffend goed en de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Amuse van truffel was al erg lekker, maar het voorgerecht met risotto van kreeft was subliem. Ook het hoofdgerecht mocht er zijn. De service is altijd prima en de ongedwongen sfeer beviel onze buitenlandse gasten ook goed. Een aanrader dus !
Gegeten op: 31 januari 2013.Schrijf zelf een recensie over Brussels Lof
Schrijf hieronder je recensie over Brussels Lof. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zondag | 12:00 - 21:30 |