KeukenFrans, Hollands & Brasserie
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

demoor demoor 18 oktober 2011

Wij kwamen onverwacht met drie volwassenen en 4 kinderen eten. Het was druk, maar we werden vriendelijk behandeld. Eén glutenvrij dieet. Daar werd goed over meegedacht. Frietjes apart in andere olie, speciaal soepje. Verder ook prima.

rijstebrij rijstebrij 24 september 2011

Het is een hele moderne nette zaak. Ziet er goed verzorgd uit, personeel is ook erg vriendelijk en behulpzaam. De kaart is niet te ingewikkeld en voor iedereen wat wils.
Prijs kwaliteit verhouding is ook in orde. Kortom was een erg geslaagde avond...

kars1 kars1 30 juni 2011

Goed eten alleen wat aan de dure kant

bergklop bergklop 9 oktober 2010

Een nieuwe serveerster maakte allerlei foutje (kan je nog eens door de vingers zien) maar toen we op alles lang moesten wachten werd het irritant. de bediening werd ook slecht gecoached. Toen de hoofdober werd aan gesproken vroeg hij of we soms haast hadden: absurd. Ook de prijs was behoorlijk dan verwacht je een juiste bejegening. Slecht dus!

henklwrd henklwrd 24 mei 2010

wat een drama. bij aankomst met ons gezin (5pers) aangegeven dat we een beetje haast hadden. Na 10 min kregen we de kaart. Daarna duurde het 10/15m om de bestelling op te nemen. Al met al duurde het bijna een uur voordat we ons eten hadden, dat natuurlijk niet kompleet was. Op alle tafels stonden volle asbakken, klanten moesten al hun ledematen gebruiken (..) om het bediened personeel te bewegen naar hun toe te komen, wat overigens zelden voorkwam. Allemaal gefrustreerde mensen, die drinken wilden bijbestellen, wilden afrekenen etc. De reaktie van het personeel was vooral aan hun gezicht af te lezen: zie je niet in hoe moeilijk ik het heb!! Het restaurant was kennenlijk net verbouwd, maar het was een betere investering geweest om wat extra gemotiveerd personeel te rekruteren. Als je er niet van houdt service te verlenen en attent te zijn, heb je in deze branche niets te zoeken.

Geef zelf je mening over Brasserie De Zeven Deugden

Maandagvan 12:00 tot 20:00