HansPeterVdH 9 april 2012 | |
Gister gegeten bij pastis. Leuke aankleding, echt een Franse bistro sfeer ademt het uit. Helaas de prijzen niet. Vooraf de slakken genomen, die waren prima. Als hoofdgerecht de biefstuk met frites en bearnaisesaus. Het vlees was lekker, maar de frites waren klein en leken de onderste uit de zak. Met een simpel bakje sla erbij vond ik dit gerecht zeker geen 21,50 waard! Het kaasplanken als dessert was lekker maar niet bijzonder.
Bica 26 februari 2012 | |
Gisterenavond heerlijk gegeten bij Pastis. De sfeer ademt Parijs, een vol restaurant en uiterst vriendelijke en bekwame service. Ik en mijn tafelgenoot begonnen met de escargots en terrine van eendenlever met brioche. Een waar feestje! Daarna gevolgd door de Confit de canard met linzen en Steak Bearnaise. De steak was perfect gebakken en kwam mooi saignant op tafel, de eend was voortreffelijk klaargemaakt en combineerde gowed met de linzen. Hierbij een passend wijnadvies gekregen en genoten van een zalige fles. Chapeau voor Pastis!! |
Fonzo 20 februari 2012 | |
Bij aankomst leek de sfeer ons gezellig. Bediening begon heel goed. En toen kwam het eten. Biefstuk in rauwe staat moet van goede kwaliteit zijn geweest (want mals) maar kwam uitgedroogd en koud op tafel. Frietjes waren maximaal 3 cm lang en donkerbruin. Waarschijnlijk het laatste grut uit een plastic zak. Bearnaisesaus was dik en koud. Linzen bij de confit de canard waren ook al uitgedroogd en niet gaar. Wij waren zwaar teleurgesteld. Dit kan veel beter. |
koekieboy 12 december 2011 | |
Ondertussen hier al drie keer op korte termijn langsgeweest en ik moet zeggen als ik dat doe dan is het omdat ik het heel goed vind.
misscarola 14 november 2011 | |
Heerlijk eten voor een mooie prijs!
Proever5371 27 oktober 2011 | |
Perfecte atmosfeer en mooi decor, vriendelijke eigenaren, keurig, netjes, accuraat maar vooral ongedwongen. Er staan altijd wel een paar mooie wijnen op of naast de kaart evenals bijzondere Franse sterke dranken. Maar kom vooral voor bien manger naturellement! Het dag/weekmenu is altijd een goede en voordelige keus. |
Diddy 18 augustus 2011 | |
leuk frans sfeertje, franse muziek op de achtergrond, frans bier op de tap. Verder eenvoudig maar op een prettige manier eenvoudig. Het eten is lekker, franse keuken beetje boers frans, no nonsens, gezond ook wel. Porties hadden iets meer gemogen als je alleen een hoofdgerecht neemt.
Sharyn 23 juni 2011 | |
The four of us were delighted by this little gem of a French bistro in a small historic street in the city centre. An excellent house white, friendly and knowledgeable service, deliciously prepared meats and fish (duck, steak and salmon) and a mouth-watering molten chocolate cake. Every table was taken so it's best to reserve. The place was absolutely buzzing! |
Fijnproever-A 18 juni 2011 | |
Gisteren bij Pastis gegeten. Leuke Franse sfeer! Vooraf een dozijn oesters.. altijd goed! Daarna tartaar van zeebaars (echt heerlijk!) en als hoofdgerecht Bavette (niet heel bijzonder). Hele vriendelijke dames in de bediening! Pastis is echt een leuk restaurant. Wij hebben een heerlijk avondje gehad en blijven terugkomen. |
antoine16 13 juni 2011 | |
De entourage is goed. Daar ligt het niet aan. De aandacht van de patron zou moeten uitgaan naar het kopen van betere kwaliteit, met name van "rood vlees". Waarom alleen steak (die heel matig is) en entrecote aanbieden en bijvoorbeeeld geen ossenhaas? Maak de gerechten desnoods iets duurder, maar lever kwaliteit. Dat is wat de klant wil, die de Franse keuken als norm heeft. |
Geef zelf je mening over Restaurant-Bar Pastis