| Keuken | Frans |
| Minimum menuprijs | €19.50 |
| Huiswijn per fles | €14.50 |
| Huiswijn per glas | €2.40 |
| Openingstijden | 12.00-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
‘Dit restaurant blijft een aanrader’ ondanks de schoonheidsfoutjes die zo nu en dan naar voren komen. Want ook al ‘zijn de porties af en toe wat klein’, de bediening is wel ‘erg vrolijk en let goed op’. Vooral lunchen op het ‘kleine en nette terras’ is een goed idee, en neem dan de ‘heerlijke salade met gefrituurde brie en fruit’. Ook de dinerkaart bevat leuke gerechten. Voor sommigen valt het af en toe een beetje tegen, maar over het algemeen is het gewoon ‘een toptent!’
geerrtje 14 februari 2012 | |
de gulle gaper ziet er geweldig uit, maar als je het prijskaartje uiteindelijk ziet, dan zinkt de moed je in de schoenen. Wat je moet betalen staat niet in verhouding tot wat je hebt gegeten. Nee.... voor ons niet meer. |
arev 2 oktober 2011 | |
Ik zal hier nog wel een keer terug komen voor een snelle hap voor een bioscoopbezoek maar zeker niet meer om gezellig een avond met vrienden naar een restaurant te gaan. Jammer. Ze kunnen meer maar halen het er niet uit. Met een goede, vriendelijke en allerte bediening heb je de helft al gewonnen. Laat mensen niet te lang wachten ook niet als de zaak vol zit. |
Dreetje84 9 augustus 2011 | |
Lekker eten, vriendelijke bediening. Niets te klagen! |
Mollymax 17 juli 2011 | |
In vergelijking met een paar jaar geleden is de kwaliteit en de service heel erg achteruit gegaan. Onvriendelijk personeel. Met zijn vieren daar gegeten. Tonijnsteak was volledig doorgebakken. Heilbot was erg waterig. Waarschijnlijk komt de vis zo uit de vriezer. Spare-ribs waren zwart. Biefstuk volledig doorgebakken. Jammer maar hier komen wij niet meer terug. |
dune 15 juli 2011 | |
Lekker gegeten goede kwaliteits/prijs verhouding. |
Geef zelf je mening over De Gulle Gaper