SaKa 30 november 2011 | |
Lekkere broodjes, verse ingrediënten, genoeg op je bord. (als lunch dan). |
proefjeook 3 augustus 2011 | |
Sinds lange tijd weer bij de vito's gegeten maar wat een teleurstelling. De vroegere formule was prima basic eten voor een goede prijs. Nu is het basic en weinig eten voor veel te veel geld. Het eten daarin tegen was wel op smaak.Jammer alleen dat het bestek de glazen en de tafels vies zijn en plakken. Als je loopt plak je aan de vloer en je zit in de wc lucht. Jammer, van wat ooit een erg leuk en goed restaurant was. |
Proever557 25 februari 2011 | |
We hebben vandaag uitstekend gegeten bij Vito's. De kwaliteit van de anti pasti, dagspecials en kreeftensoep was perfect. Er wordt aandacht en zorg besteed aan het eten en de verse ingredienten. De bediening was perfect en ging flexibel om met onze Randstad wensen. We komen uit Amsterdam graag in de zomer op het terras nog eens terug! |
niekje48 29 januari 2011 | |
vlees slecht bereid, groente die zijn beste tijd al had gehad, waar flink voor moet worden betaald. Om het nog niet te hebben over bediening die zo graag willen verkopen, dat ze constant aan je tafel staan. Bij een lagere prijs zou het begrijpelijk zijn geweest. Echter dit was schandalig duur (prijs/kwaliteit-verhouding). |
Lisette74 26 augustus 2010 | |
Druk restaurant met heerlijke broodjes. Favoriet bij ons is het broodje pastrami. Vlotte bediening.
nienkebee 7 juli 2009 | |
Gaat hard achteruit, vooral de bediening en het vaak slordige interieur. De broodjes zijn nog steeds heerlijk, maar zijn ook al jaren hetzelfde. Waar Vito's eerst nog iets hips had, krijgt het steeds meer een trashy imago. |
Proever79668 15 augustus 2008 | |
Als je van je werk afkomt in de nacht (diep)wordt je lastig gevallen door het personeel die beschonken is en verder gaat drinken op de kosten van de eigenaar (weet hij of zij het) Er was een schilder aanwezig die hun wegstuurde maar dat wordt door hun genegeert.
M. B. 13 mei 2008 | |
De broodjes:
Regni 24 maart 2008 | |
Een jaar of twee geleden zou ik een "goed" hebben gegeven. Ik geloof dat er nu ook een andere eigenaar zit. Wij kwamen eerder weleens voor de antipasti, een feestje van kleine hapjes op een etagiera, maar dat is nu veel duurder en minder dingen erop. Verder is de rprijs van de kaart niet meer in verhouding met de kwaliteit, en is het een groot rookhol. Jammer!
Proever20748 19 februari 2008 | |
Eens met Esther. Ze lijken ten onder te gaan aan hun succes. Dat was eenvoudig, goed eten voor een redelijke prijs. Ik kon me de laatste keer niet aan de indruk onttrekken dat er veel gebruik wordt gemaakt van kant en klaar produkten. Dat de eigenaar de ene keer als gastheer rond loopt en de andere keer zijn avondmaaltijd naar binnen schuift komt niet professioneel over. Jammer! |
Geef zelf je mening over Restaurant Vito's