Sinds lange tijd weer bij de vito's gegeten maar wat een teleurstelling. De vroegere formule was prima basic eten voor een goede prijs. Nu is het basic en weinig eten voor veel te veel geld. Het eten daarin tegen was wel op smaak.Jammer alleen dat het bestek de glazen en de tafels vies zijn en plakken. Als je loopt plak je aan de vloer en je zit in de wc lucht. Jammer, van wat ooit een erg leuk en goed restaurant was.
We hebben vandaag uitstekend gegeten bij Vito's. De kwaliteit van de anti pasti, dagspecials en kreeftensoep was perfect. Er wordt aandacht en zorg besteed aan het eten en de verse ingredienten. De bediening was perfect en ging flexibel om met onze Randstad wensen. We komen uit Amsterdam graag in de zomer op het terras nog eens terug!
vlees slecht bereid, groente die zijn beste tijd al had gehad, waar flink voor moet worden betaald. Om het nog niet te hebben over bediening die zo graag willen verkopen, dat ze constant aan je tafel staan. Bij een lagere prijs zou het begrijpelijk zijn geweest. Echter dit was schandalig duur (prijs/kwaliteit-verhouding).
Druk restaurant met heerlijke broodjes. Favoriet bij ons is het broodje pastrami. Vlotte bediening.
Als je bij de kassa/keuken zit is het wel erg onrustig. Doordat het een smalle ruimte is kan men elkaar moeilijk passeren. De ruimte aan de andere kant is gezelliger.