Recentelijk bij Dauphine gegeten. We hadden gelukkig gereserveerd want het was superdruk. We hadden de bediening laten weten dat we op tijd weg moesten i.v.m. een concert bezoek en hier werd keurig rekening mee gehouden. De bediening was zeer vriendelijk, maar niet heel goed op de hoogte van de wijnen. Ik vroeg om een rode wijn met veel fruittonen en kreeg een glas zoete witte wijn aangeboden om te proeven. We hebben vervolgens een heerlijke Pinot Noir uit Nieuw Zeeland gedronken, welke goed samenging met de de pate en ravioli. Minpunt is de ambiance, het is zo'n grote, onpersoonlijke ruimte het voelt erg massaal. Voor een intiem diner kan je beter ergens anders naar toe. Verder wel goede prijs/kwaliteit verhouding.
Goed restaurant,goede prijs-kwaliteit.Bijzonder vriendelijk personeel.Goede en ruimtelijke ambiance.Werelds en modern.Eten is goed ,kaart niet te groot.Kortom een restaurant van deze tijd. Kees
Toen ik gister voor de 100e keer in Dauphine was, kregen mijn vriend en ik beiden een glas, gevuld met heerlijke champagne, zonder verdere enige franje. En dat maakt Dauphine juist zo fijn: lekker eten en diverse soorten wijn. Bovendien lopen in de bediening fijne mensen, die altijd klaar staan voor al je wensen. Er is voor elk wat wils; of je van bier houdt of van pils, of je vlees eet, vega of vis: je komt altijd aan je trekken, zeker en gewis. Voor mij is het dus net de laatste keer, dat ik in Dauphine diner.