jwalstra 6 februari 2012 | |
Ik wil hier geen proefformulier van invullen. Het eten is snel en goed voor een fastfood chinees (of moet ik het anders noemen)? Even lekker vlot en daarna weer naar de overkant bij In de wildeman. Toch de moeite waard om als je haast hebt even snel wat te halen en dan ook nog gewoon lekker en voldoende bij deze chinees/cafetaria. |
Marie Jeanne 1 februari 2009 | |
Oeps... ik had het over de vestiging in de Warmoestraat, op de Kolksteeg ben ik nooit geweest... |
Marie Jeanne 1 februari 2009 | |
Een leuk en modern concept, wat men moet beschouwen als een fast-food restaurant. Ze zijn lekker laat open als je na een avondje stappen ineens honger hebt en geen zin hebt om uitgebreid in een restaurant te gaan zitten. Ik vond het helemaal niet zo slecht, er werd met verse ingredienten gekookt en het vele malen beter dan andere fast-food restaurants zoals Febo, Mac Donalds, Burger King, Pizza Hut, Kentucky Fried Chicken, enz... Dus in zijn genre eigenlijk best goed. Ik vind het niet terecht om dit restaurant met een Chinees restaurant te vergelijken en het om die reden slecht te noemen, want voor een fast-food restaurant vind ik het een van de betere keuzes. Het deed me een beetje aan Starbucks Coffee denken, waar hetzelfde concept wordt gehanteerd. |
Proever43617 15 maart 2007 | |
Wat een drama dit hok! Gisteren ben ik er even langs geweest, maar dit was echt te erg voor woorden. Ik had gisteren zin om naar een \"wok to go\" te gaan en bij google maps kwam deze tent eruit. Dus wij naar binnen.Het interieur was al niet je van het. Nogal oranje. Dit heeft als gevolg en pluspunt voor de tent dat je niet kan zien wat je naar binnen loopt te schuiven. Voor de eter een zwaar minpunt. De bediening is gewoon ruk. Ze verstaan je niet in Nederlands en ook in Engels schijnen ze er problemen mee te hebben. De keuze van de menu\'s is groot en het sauzen assortiment is tevens ook heel groot. Het bakkie met sliertjes wordt snel voor je in elkaar geflanst. Dat zijn allemaal redelijke plus punten. Maar het eten zelf is niet naar binnen te krijgen. Wat een waterige hap. Totaal geen smaak. Mijn vriendin had een andere smaak saus dan ik had, maar ik haalde het verschil er niet uit. Ik had de bief reepjes en die waren flink taai. Mijn vriendin had de kip variant. Ook dit had meer weg van een kauwgom bal dan van kip. Ik ben naar de balie geweest om mijn ongenoegen te uiten over dit eten, maar dat begrepen ze niet, of wouden ze niet begrijpen. Vervolgens ben ik de tent maar uitgelopen. Wat een aanfluiting dit. Zonde van je geld in ieder geval. |
Proever55522 7 januari 2007 | |
voor zeven/acht euro een bakje eten dat vers wordt gemaakt en ook echt lekker smaakt. Je kan het hier zo heet als je wilt krijgen, maar ook zo zoet als je wilt. Probeer het als je in de buurt bent en trek hebt in een snelle maaltijd (het is niet weinig, dus verwacht geen lullig bakje). Ik raad de \"Tokyo\" saus aan, echt lekker als je van zoet houdt. |
Proever5802 12 oktober 2006 | |
Vergelijking Kantjil met Wok the Walk gaat aan alle kanten mank. Appels met peren. Kantjil is Indonesisch en bij Indonesisch eten moet de smaak doordringen in het gerecht. Dat kan alleen als je gerechten laat staan en het liefst dus over een dag heen tilt. Wokken moet vers. Is Wok the Walk vers? Wel de groente maar niet het vlees. Want omwille van de snelheid wordt daarbij gesmokkeld door het vlees voor te koken, een variant van het smokkelen bij grote wok restaurants waarbij verse ingredienten in kokend water worden gegooid zodat de helft van de smaak verdwijnt. Sauzen ook niet authentiek. Betere vergelijking: noodle Wok the Walk vs. phad thai bij restaurant Bangkok achter Tuchinsky. Meerprijs en die paar meters lopen meer dan waard. Maar goed, de fastfood metropolitan \'beleving\' ben je dan wel kwijt. |
Casper 1988 11 juli 2006 | |
Het eten hier is redelijk, en de kwaliteit prijsverhouding kan een stuk beter. Je betaald 6 euro voor een bakje, Terwijl je bij een \'\'echte\'\' chinees voor dat geld de dubbele hoeveelheid heb.
Proever48115 26 juni 2006 | |
Net als de Wok to Walk in de leidsestraat vind ik het heerlijk om hier te eten. Een heel groot pluspunt vind ik dat men de keuze heeft tussen bruine en witte rijst en bruine en witte noedels. Als vegetarier kom je hier ook goed aan je trekken. Het eten ziet er fris en vers uit, en smaakt heerlijk! Zeker een aanrader! |
Geef zelf je mening over Wok to Walk