| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
jetstroeve 25 maart 2012 | |
Via Groupon weekendje geboekt en het was een topper. Prima kamer, aardig personeel
lexwilken 18 februari 2012 | |
weekendje herikerberg was erg aangenaam, mooie ambiance, keurig en vriendelijk personeel, keuken zeer verrassend en voor elk wat wils.
T. 4 oktober 2008 | |
De voorstelling van zaken klopt niet. Culinair is hier heel basic. Of je nou een arrangement neemt of a la carte eet; overal zit sla en friet bij. Geen enkele fantasie of variatie. Na drie dagen heb ik het wel gehad met hetzelfde bakje friet en sla met dezelfde dressing. Geen aanrader en niet voor herhaling vatbaar. |
T. 4 oktober 2008 | |
Prijs/kwaliteitverhouding klopt niet. Een culinair arrangement geboekt voor twee dagen. Culinair blijkt in Herikerberg te zijn: schnitsels met friet en salade, sate met friet en salade en vooraf soep. Dunne soep die weinig smaak heeft. Erg storend is dat de hele dag en avond Skyradio tettert. De smaak van de gerechten is goed, maar het is absoluut niet wat ik verwacht als ik een culinair weekend boek. Iemand van het bedienend personeel gaf toe dat eigenlijk ieder arrangement hetzelfde is, alleen de naam is anders. (bij fietsarrangement zijn geen fietsen inbegrepen, wonderlijk!) Personeel is overigens wel heel vriendelijk. |
Proever15512 16 maart 2007 | |
Met de familie afgelopen weekend van een heerlijk culinair arrangement genoten in dit gezellige, engels aandoende hotel. Vooral het eten was van uitstekende kwaliteit en werd fraai en op de goede temperatuur opgediend. Daarnaast was de bediening relaxed en bijna huiselijk. Een absolute aanrader. Cijfer 8,5 |
Geef zelf je mening over Hotel Landhuis Herikerberg