‘Een prima adres om onvervalst lekker Turks te eten.’ ‘Begin vooral met mezze’ of ‘huisgemaakt Turks brood’. Alles wat de keuken uit komt is ‘met zorg bereid’ en dat uit zich in ‘heerlijke smaken’. De service is bovendien ‘erg vriendelijk’ en het plaatje wordt compleet gemaakt door het decor. Dit zaakje is namelijk ‘erg knus en doet denken aan een traditioneel restaurant in Turkije’. Met een ‘passend muziekje’ op de achtergrond, kun je hier ‘heerlijk genieten van alles wat dit gezellige restaurantje te bieden heeft’.
Vanwege het mooie weer eten opgehaald bij Zsa-Zsa. Als vanouds: heerlijke gerechtjes volgens authentiek Turks recept. Je waant je in het Turkije van 20 jaar geleden! Zsa-Zsa is een verborgen diamant. Het ligt nl. enigszins verscholen in het winkelcentrum. Als we een paar jaar geleden geen foldertje van hen hadden gekregen, waren we hier misschien nooit gekomen. Dat zou zonde geweest zijn. Sinds het foldertje eten we regelmatig bij Zsa-Zsa. We bestellen dan een aantal warme en koude voorgerechtjes en eten onze vingers er bijna bij op.
We gingen op zondagavond met 4 personen uit eten. Het duurde meer dan een uur voor het eten op tafel kwam. In de tussentijd zou een mandje brood of schaaltje olijven welkom zijn geweest. De hoofdgerechten waren lekker, mooi opgemaakt, maar 3 ervan werden lauw opgediend. Ook waren de porties aan de kleine kant. De fles rode wijn was lekker. Slechts één van ons wilde een nagerecht, yoghurt met honing en walnoten. Het zag er simpel uit en zo smaakte het ook. Jammer, we hadden ons van dit etentje veel meer voorgesteld.
3 gangen verrassing menu gegeten voor 17,50. Was erg lekker bereid met verse ingedriente.Gezellige knusse zaak niet al te druk.Wij waren er voor de eerste keer maar we zullen zeker vaker komen.