Het was nog in het vorige jaar, op een zondag in december, toen wij met vrienden (smulpapen) hier hebben gelunched. Wij kunnen ons niet vinden in de mindere en zelfs ronduit negatieve meningen. Waarschijnlijk gebrek aan stabiliteit in de keuken? Hoe dan ook, wij hebben heerlijk gegeten, vooraf coquiles (volgens het AD niet goed, bij ons heerlijk) en hoofd 2 x eendeborst, 2 x zalm, lekkere wijn, alles prima en erg lekker, bediening vriendelijk en voldoende attent, het was er druk,wellicht zijn de zondagen het beste om er te gaan eten??
Laatst hier een lunch gegeten met een vriendin en zwaar teleurgesteld. Engels heeft een naam in Rotterdam maar dat is wat mij betreft geen goeie. Bij binnenkomst werd ik niet geholpen, na lang wachten werd ik naar mijn gereserveerde tafeltjw geleid (ik moest moeite doen om de serveerster bij te houden), bestelling werd laat opgenomen en mijn vriendin werd niets gevraagd toen ik nog een drankje bestelde. De salade was ronduit smakeloos en de brie die mijn vriendin had besteld was zo dun gesneden dat je er bijna door heen keek. Dit was eens maar nooit meer.
helaas hebben we er gisteren een ontzettend slecht ervaring aan overgehouden.
Mijn vriend bestelde een medium tournedos van € 23,50. Ik denk dat ze nog ergens een oud stukje vlees op de plank hebben gevonden. Er was niets mals aan, uitgedroogde plekken zaten erop en het leek te lang hebben gebakken op te lage temperatuur.
De eerste hebben we teruggestuurd en kreeg daarna een andere. Een fractie beter dan de vorige. De frites werden laat bij geserveerd. Tegen de tijd dat je hoofdgerecht voor de helft op is. De groenten mocht geen naam hebben. Echt schandalig om zulk eten aan mensen te serveren. De bediening was ook slecht. had geen tijd om even de bestelling rustig op te nemen, had geen kennis van het eten. Kan alleen maar aanraden deze plek te mijden.
Van de week heerlijk genoten van een high tea in Engels. Lekkere hapjes, zowel zoet als hartig. Zeer vriendelijk personeel en een leuke inrichting. Wij komen zeker nog een keer terug!!
Ik heb een high tea gehad met 2 vriendinnen bij dit restaurant. Bij binnenkomst was er geen personeel te bekennen en toen we uiteindelijk aan onze tafel zaten was het heel duidelijk te merken dat het maar lastig gevonden werd dat we er uberhaupt waren.
De beloofde vegetarische hapjes ontbraken, brood was oud en uitgedroogd. Scones ontbraken en de rest as heel eentonig van smaak, duidelijk allemaal uit hetzelfde pote besmeerd.
De thee bestond uit een zooi zakjes van pickwick.
Wij komen hier in iedergeval nooit meer terug!