1 2 ouder »

robindalm robindalm 28 november 2011

oh mijn god!!!!!! na het lezen van recencies hier wezen eten.en het is inderdaad niet te verglijken met andere gauchos restauranten.lekkerste vlees wat ik tot nu toe heb gehad is in dit restaurant.het restaurant was helemaal vol maar de meneer achter de grill had controle op alles zo een chefkok nog nooit gezien echt een aanrader voor mensen die lekker stuk vlees willen kom zeker terug

pieterhof pieterhof 17 november 2011

beste argentijns restaurant in heel nederland ik ga 2 tot 4 keer per maand hierheen alles hier is nr.1 van bediening personeel tot keuken en van steaks tot wijnen we worden echt altijd verwend en het maakt niet uit op welke dag tijd je gaat ze staan altijd klaar met een glimlach op hun gezicht mevrouw in bediening en de show maker achter de grill altijd een leuk praatje met hun ik kom binnekort weer langs miss mijn huis el gaucho!!!!!!!!!

proeftruus proeftruus 30 oktober 2011

Dit restaurantje is, ondanks de aanzienlijke prijzen die zij hanteren, een van mijn favorieten.
De bediening is altijd erg attent, de gastvrouw (ik denk ook eigenaaresse) neemt altijd wel de moeite om even een praatje te maken en je hartelijk welkom te heten.
Het eten is met een woord heerlijk. Het vlees wat geserveerd wordt is super gegrild en de hoeveelheden zijn prima.
Het is zoals gezegd niet de goedkoopste; maar je krijgt dan ook ECHT lekker eten geserveerd.

johanvcr johanvcr 10 juli 2011

Prima gegeten in El Gaucho, niet te verwarren met de Gauchos keten. El Gaucho zit al heel lang aan de Van Vollenhovenstraat en heeft een authentieke sfeer met prima (volgens mij van origine Spaans) personeel. Geen strakke gelikte inrichting maar netjes en bovenal uitstekende gerechten en goede, erg snelle bediening. Wellicht verstandig vooraf aan te geven als je wat meer tijd tussen de gangen wilt; hadden wij misschien moeten doen.... Heerlijke ossenhaas en steaks, bereid op houtskoolgrill in open keuken, prima bijgerechten. Bijkomend voordeel is overigens nog het parkeergemak in de omgeving (bijv. Westplein). Aanrader.

LadyFood LadyFood 9 november 2010

Oud, vies en echt niet schoon. Spinnenwebben die overal hangen, ook op de lampen boven je tafel! Inrichting van het jaar nul en oncomfortabele banken. Geen ventilatie waardoor je continu in een opdringerige 'geurwolk' zit te eten. Kleine ruimte. Vriendelijk personeel. Het vlees is van goede kwaliteit, de wijnen absoluut niet. Geen goede prijs/kwaliteit verhouding. Geen aanrader. Hier kom ik zeker niet meer terug.

taraneh taraneh 24 oktober 2010

Ik ben hier afgelopen vrijdag samen met mijn vriendje geweest. Ik heb er nog steeds een hele vieze nasmaak van. Eerst duurde het meer dan een uur voordat onze eten er eindelijk was. De mensen die na ons waren gekomen aan de andere tafel kregen hun eten een halfuur eerder! Onze serveerster sprak de taal niet eens. Daarna kreeg mijn vriendje de helft van de vlees die hij besteld had en ik de verkeerde garnituur. Toen we weggingen wilde ze wel het dubbele afrekenen. Na een zware discussie zijn we weggegaan. Ze hebben ons erg slecht behandeld en aan de prijs konden ze niks doen. Omdat ze ZO laat waren met het eten en door de discussies hadden we ook nog eens een parkeerboete! Naast alles is het daar ook erg vies! Tafels plakken, overal spinnewebben en stof. Het eten is vrij prijzig.

Hydro Hydro 22 april 2010

Terug in Rotterdam, al enkele maanden niet geweest en trek in een goed stuk vlees. De Beef di Lomo was uitstekend. Mals, geweldig gegrild , gekruide champignons erbij plus een goed glas rode huiswijn. Vriendelijke en warme bediening.

TheTallMan TheTallMan 17 april 2010

Vergaande glorie, alles plakt en stofvlokken onder je stoel. Vlees is goed maar prijzig. Personeel vriendelijk en vlot.

petro petro 10 januari 2010

Al tweekeer hier gegeten, de bediening was zeer vriendelijk en kwam ok af en toe kort een praatje maken. We hadden dagsmenu's bestelt, wat met een kleiner budget goed uitkwam. Daarnaast een flesje husiwijn besteld, die zeer goed bij het eten paste. De gerechten stonden snel op tafel en bovendien bleven ze warm door de warmte platen. Uiteindelijk nog een desert besteld en een kopje koffie van het huisgekregen, altijd vriendelijk. De zaak is inderdaad iets donkerder, wat onhygienisch kan ogen; echter heb je als gast zelf toezicht op de keuken (open keuken) en dit geeft een stukje vertrouwen. De eigenaar kwam ook nog even langs, wat altijd leuk is. Zeker een aanrader bij een kleiner budget.

Proever76660 Proever76660 26 september 2008

Na een teleurstellende ervaring bij De Smaak van Afrika (zie ook daar mijn mening geschreven op 26-09-08) zijn we naar El Gaucho gefietst. We kenden dit restaurant niet en ik had ook van te voren geen meningen gelezen, wat ik normaal altijd doe. We hadden een hoofdgerecht en koffie. Hoofdgerechten: 1x 3 soorten vlees met frietjes, geserveerd op een hete plaat, waardoor je eten van de 1e tot laatste hap warm is. Daarnaast voor de ander spareribs met gepofte aardappel. De friet bij het vlees lag op het bord bij de spareribs; geen probleem, er werd gelijk een nieuw schaaltje friet gehaald. Zaak ziet er knus uit, vriendelijke bediening. Wij gaan hier zeker nog een keer heen!

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over El Gaucho