KeukenArgentijns
Openingstijden17.00-23.00

Als je ‘trek hebt in een goed stuk vlees’ ben je hier aan het goede adres. Door de ‘open keuken’ zit je al wachtend te watertanden want ‘het ruikt ontzettend lekker’. Bovendien kun je ‘het gewicht van je steak zelf bepalen’, maar ‘verder bevat de kaart weinig hoogstaands’. Natuurlijk ben je gewoonweg tevreden met een ‘Beef di Lomo’, die ‘geweldig gegrild is’, met ‘gekruide champignons en een goed glas rode wijn’. ‘Plan daarna alleen geen bijzonderheden’, want bij thuiskomst ruik je alsof je zelf op de grill gelegen hebt.

robindalm robindalm 28 november 2011

oh mijn god!!!!!! na het lezen van recencies hier wezen eten.en het is inderdaad niet te verglijken met andere gauchos restauranten.lekkerste vlees wat ik tot nu toe heb gehad is in dit restaurant.het restaurant was helemaal vol maar de meneer achter de grill had controle op alles zo een chefkok nog nooit gezien echt een aanrader voor mensen die lekker stuk vlees willen kom zeker terug

pieterhof pieterhof 17 november 2011

beste argentijns restaurant in heel nederland ik ga 2 tot 4 keer per maand hierheen alles hier is nr.1 van bediening personeel tot keuken en van steaks tot wijnen we worden echt altijd verwend en het maakt niet uit op welke dag tijd je gaat ze staan altijd klaar met een glimlach op hun gezicht mevrouw in bediening en de show maker achter de grill altijd een leuk praatje met hun ik kom binnekort weer langs miss mijn huis el gaucho!!!!!!!!!

proeftruus proeftruus 30 oktober 2011

Dit restaurantje is, ondanks de aanzienlijke prijzen die zij hanteren, een van mijn favorieten.
De bediening is altijd erg attent, de gastvrouw (ik denk ook eigenaaresse) neemt altijd wel de moeite om even een praatje te maken en je hartelijk welkom te heten.
Het eten is met een woord heerlijk. Het vlees wat geserveerd wordt is super gegrild en de hoeveelheden zijn prima.
Het is zoals gezegd niet de goedkoopste; maar je krijgt dan ook ECHT lekker eten geserveerd.

johanvcr johanvcr 10 juli 2011

Prima gegeten in El Gaucho, niet te verwarren met de Gauchos keten. El Gaucho zit al heel lang aan de Van Vollenhovenstraat en heeft een authentieke sfeer met prima (volgens mij van origine Spaans) personeel. Geen strakke gelikte inrichting maar netjes en bovenal uitstekende gerechten en goede, erg snelle bediening. Wellicht verstandig vooraf aan te geven als je wat meer tijd tussen de gangen wilt; hadden wij misschien moeten doen.... Heerlijke ossenhaas en steaks, bereid op houtskoolgrill in open keuken, prima bijgerechten. Bijkomend voordeel is overigens nog het parkeergemak in de omgeving (bijv. Westplein). Aanrader.

LadyFood LadyFood 9 november 2010

Oud, vies en echt niet schoon. Spinnenwebben die overal hangen, ook op de lampen boven je tafel! Inrichting van het jaar nul en oncomfortabele banken. Geen ventilatie waardoor je continu in een opdringerige 'geurwolk' zit te eten. Kleine ruimte. Vriendelijk personeel. Het vlees is van goede kwaliteit, de wijnen absoluut niet. Geen goede prijs/kwaliteit verhouding. Geen aanrader. Hier kom ik zeker niet meer terug.

Geef zelf je mening over El Gaucho