Edward-Jan 11 oktober 2011 | |
Vanavond hier met een bon van Groupon gegeten. We hadden een coupon voor een drie gangen diner à la carte. Na een welkomstdrankje, een ciderachtig aperitief met ijs geserveerd in een sherryglas, konden we een keuze maken uit de gehele kaart. Er was dus niet een speciaal voor Groupon samengestelde kaart, zoals we elders hadden meegemaakt.
Teeuwen 24 juni 2011 | |
Heerlijk gegeten, ode aan de kok.
azr99 15 mei 2011 | |
Op zich leuke tent, gastvrij ontvangen. Heerlijk voorgerecht, super huiswijn. Hoofdgerecht mixed grill (parilhada). a 19 euro vond ik absoluut niet in verhouding staan met de hoeveelheid op het bord. Toen het werd geserveerd dacht ik dat het een vergissing was, 1 garnaal en 3 kleine stukjes vis + een klein schaaltje gebakken aardappels en groente. Was het anders gewend in Spanje daar kreeg je voor 30 euro een schaal vol garnalen, mosseltjes, inktvis, oesters en vis dus dit was schrikken.De smaak was overigens prima maar ik kon wel 2 van die borden op. nagerecht prima. Voor mij in ieder geval niet om nog een keer terug te komen tenzij de samenstelling van het menu veranderd. Trouwens op de website staan totaal andere gerechten dan op de menukaart dus zou wel handig zijn om deze regelmatig te updaten. |
John Korenhof 18 februari 2011 | |
Lekker gegeten in dit aardig leuk ingericht restaurant.Prijzen zijn wel aan de hoge kant voor wat men krijgt. |
TL Rotterdam 3 januari 2011 | |
22 december met een gezelschap naar Faro Andaluz. Inrichting jammer genoeg gemoderniseerd, doet koud aan. Temperatuur in de zaak koud ik schat 18graden. Na het bestellen van de drankjes bij het begin vroeg ik er een karaf gewoon water bij, dit kon niet. Wij moesten de al op tafel klaar staande 3/4 l fles Brut (goedkope Spa blauw) nemen. Voorafjes waren goed. Paella redelijk, andere hoofdgerechten redelijk tot goed... Nagerechten redelijk tot goed. Bij het betalen van de rekening
liliesss 2 oktober 2010 | |
Een hele leuke gezellige avond gehad bij El faro andaluz! Bediening erg gastvrij en gezellig. Het eten kwalitatief erg goed. Je proeft dat er wordt gewerkt met verse producten. Ruime keuze uit goede wijnen!
veelvraat 27 mei 2010 | |
Leuke tent en prima eten. De eerste keer had ik een lekkere biefstuk gegeten. De 2e keer paella, mijn eerste Spaanse versie en die was heerlijk. De goedkoopste wijn was ook van prima kwaliteit. De prijzen zijn redelijk en de bediening is erg attent, vriendelijk en vlot.
Nouk24 14 mei 2010 | |
Komen hier regelmatig. Zeker de wine-and-dine avondjes zijn een aanrader. Lekker eten, vriendelijk personeel. |
Xojojo 13 maart 2010 | |
Op 12 maart 2010 hier gegeten met 4 vriendinnen, leuk en vriendelijk ontvangst een gezellig aandoende zaak en attente bediening, heerlijke sangria en een leuke suggestie van de bediening om te starten met een keur aan kleine voorgerechtjes, dit in combinatie van het fijne gezelschap en gezellige kletsen maakte het een mini vakantie in Spanje, de hoofdgerechten waren stuk voor stuk heerlijk en flinke (voor mij TE flinke) porties.
Proever70630 25 augustus 2008 | |
Vriendelijke en attente bediening, prettige sfeer. Gewoon goed gegeten en lekkere wijn gedronken. |
Geef zelf je mening over El Faro Andaluz