Jo-Sam 16 maart 2012 | |
Voorgerecht: Griekse salade, was redelijk, had wat weinig dressing, erg veel rauwe rode ui en smakeloze tomaat.
Lageland 26 januari 2012 | |
Chez Willy heeft een gedreven eigenaar en een ervaren kok. De kaart is uitgebreidt en scherp van prijs. De potentie van de zaak is groter dan de uitbater nastreefd. Met enige aandacht voor de uitstraling van de zaak en wat specifieke maaltijden beschikt de zaak over de potentie om een schakel te vormen in het middenklasse segment van de restaurants waarin het in Utrecht ontbreekt.
Jmdebruin 31 augustus 2011 | |
Ik heb hier met mijn vriendin gegeten nav de Groupon deal. Het welkom was goed, aardige bediening en we mochten eten wat we wilden. Helaas viel het eten tegen. Het brood met kruidenboter was droog en smaakte oud. Het voorgerecht (1 x zalm, 1 x paling) smaakte naar vis uit een supermarktpakje; matige kwaliteit. De garnituur was ook behoorlijk uitgedroogd. Het hoofdgerecht was 'het zelfde laken een pak'. Weinig zorg en liefde. Er werd een wijn geadviseerd die totaal niet bij het gerecht paste, het verhaaltje erbij was echt heel slecht (dit is gewoon een lekker wijntje bij dit eten...). Het servies lijkt van het goedkoopste soort, bijna plastic. Oké, het eten is niet duur, en je kan lekker op de werf aan het water zitten. Maar je mag in Utrecht wel wat beters verwachten. Jammer. |
Joy250m 27 augustus 2011 | |
Chez Willy heeft het grote pluspunt dat het in de mooie Utrechtse werfkelders gelegen is. Altijd gezellig! Over de gerechten die we er aten kunnen we zonder uitzondering zeggen: 'lekker, maar niet bijzonder'. Wel bijzonder: de spectaculaire presentatie van de ‘Superspies’ (400 gram vlees o.a. biefstuk, kip, fricandeau en worst). |
Proever80393 23 juni 2011 | |
Zeer matig.
ivonnehoutman 14 juni 2011 | |
Prima gegeten, niet heel bijzonder goed maar gewoon in orde. Prijs is wat te hoog voor het eten dat je krijgt, maar is wel begrijpelijk want je zit midden in utrecht aan de gracht. |
CS 13 mei 2011 | |
Wij zijn hier gaan eten met de groupondeal, zonde van het geld! Bij aankomst konden we fijn buiten zitten aan de gracht.
marijevdh 8 mei 2011 | |
Gisteravond heerlijk op het terras aan het water gezeten bij Chez Willy en ook heerlijk gegeten. De keuken is niet heel bijzonder, maar het voor en hoofd gerecht dat wij hebben gegeten was prima. De coctail van hollandse garnalen ging gelukkig niet ten onder aan teveel coctailsaus, maar was prima. De bediening was zeer vriendelijk en men deed zijn best het ons naar de zin te maken. Een prima plek als je spontaan besluit even uit eten te gaan, al of niet gecombineerd met de bioscoop. Wij komen zeker terug. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
louise35 6 maart 2011 | |
Voor het geld mag je meer verwachten m.b.t. de kwaliteit van het eten (is niet echt bijzonder) en de aankleding van het restaurant. Heeft iets weg van een kantine. Bediening is vriendelijk, maar het duurde lang voordat we konden bestellen. |
jan van ostade 5 maart 2011 | |
Snackbar/ tourist trap vermomd als restaurant. Alle positieve reacties hier onder slaan echt nergens op. Jammer dat zo'n mooie werfkelder hiervoor wordt gebruikt. Mijn eerdere reactie is helaas verwijderd, maar de uiensoep viel toch echt tegen, om over de huiswijn maar helemaal niet te spreken. |
Geef zelf je mening over Brasserie Chez Willy