1 2 3 ouder »

joversteeg joversteeg 18 mei 2012

Wij hebben ons huwelijk (16 mei) in restaurant de Dorsvlegel gevierd: Mooie locatie, perfecte service en goed eten! Ze waren zeer vriendelijk, alles was bespreekbaar en ze hebben zeer goede tips aangedragen voor deze speciale dag! Zeker een aanrader om te trouwen op deze locatie!

BOAC BOAC 7 februari 2012

Hebben hier op 19 januari 2012 met een groep van 22 personen heerlijk gegeten.
Sfeervolle ambiance en prima bediening!

michèle1 michèle1 2 februari 2012

Kwaliteit en passie dat kenmerkt voor mij De Dorsvlegel. De liefde voor mooie gerechten, bijzondere wijnen en hoge service is keer op keer terug te vinden. Ook hebben wij als familie al vaker gebruik gemaakt van de zalen van De Dorsvlegel. Robert, Nicolette en hun mensen weten iedere keer weer een hele mooie bijdrage aan te leveren aan een bijzondere gelegenheid waardoor wij heel graag blijven terugkomen.

SandraatjeL SandraatjeL 1 februari 2012

Geweldig restaurant, heerlijk eten en fijne bediening !
We zullen hier zeker vaker komen.

Jeltiet Jeltiet 1 februari 2012

Regelmatig gaan we hier een lekker hapje eten, zeer prettige bediening in een perfect ontspannen ambiance. We komen hier graag. Een lekker glas wijn bij de heerlijke gerechten ! Niets is te veel gevraagd. Dit is een topper !

vb73 vb73 31 januari 2012

Afgelopen weekend weer een heerlijke avond gehad in de Dorsvlegel. Met een gezellige groep van 12 personen hebben wij genoten van een heerlijk diner, dat we van te voren besproken hadden. De gangen van het diner liepen mooi door en het eten was zoals altijd voortreffelijk. De bediening stond de gehele avond voor ons klaar en heeft gezorgd dat wij kunnen terug kijken op een super avond! Bedankt!!!!

CKW CKW 31 januari 2012

Ons kerstdiner met de zaak voor het eerst bij restaurant De Dorsvlegel laten verzorgen.
Overleg menukeuze, suggesties etc. zeer prettig. De avond was voor iedereen een heerlijk avondje uit. Ook met dieetwensen werd zeer goed rekening mee gehouden. De bediening was zeer accuraat, vlot en gezellig. De hapjes vooraf in één woord feestelijk en heerlijk.Al met al een aanrader en voor ons zeker reden om terug te komen.

195352 195352 30 januari 2012

Met een groep van 25 personen genoten van een uitstekend verzorgde en lekkere high tea in de gezellig ingerichte Achterzaal van het Restaurant. Wij zijn zeer tevreden over de ontvangst, de bediening, de ambiance en vooral over de kwaliteit. Een absolute aanrader!

Gazelle Gazelle 13 januari 2012

Lang op het eten moeten wachten. Kwaliteit van het eten matig. In het verleden (aantal jaren geleden) was dit een prima restaurant, daar is blijkbaar weinig van over.

FMGR FMGR 8 januari 2012

6 jan. 2012, Een afscheidsdiner (60 pers. 3 gangen buffet) in de bijzaal van dit restaurant. De bediening bestond uit 3 pers. Er waren 6 tafels van 10 pers. opgesteld. Bij de komst van tafel 5 aan het buffet waren de schalen van het voor en ook tijdens het hoofd gerecht al leeg en werd na navraag matig of niet bijgevuld. 1 persoon (Mng) hield het overzicht! deed dus niets. De wijn werd geserveerd door 1 pers. bij het voorgerecht dus geen wijn, zelf maar gaan vragen en halen aan de bar. Als dit ook een referentie moet zijn voor het restaurant was dit voor ons de laatste keer. Dit is onze ervaring maar gezien de reacties van de andere aanwezigen sta ik hier niet alleen in.
Bediening 4, Service 3, kwaliteit (buffet) 5-6, echter een pluspunt ruime parkeerplaats aanwezig. Ik had dit graag anders gezien, dat er attenter op leeg schalen en glazen gereageerd had moeten worden.

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over De Dorsvlegel