Na de uitbreiding met meerdere vestigingen wordt het eten in een centrale keuken bereid en dat is te proeven; de originele kwaliteit is helaas gedaald. Bovendien vonden we het nogal duur geworden. Aardig studentikoos personeel.
Vorig jaar hier al een keer geweest en voor een 2e keer heel lekker gegeten (en er komkommersap bij gedronken, je moet er maar opkomen). Alledrie waren we erg blij met de gerechten die uitstekend smaakten. Hier gaan we zeker vaker naar toe.
Gisteren hier geluncht. De voor ons onbekende traiteur/lunchroom werd ons aanbevolen door een eigenaar van een zaak in de Negen Straatjes. Wij werden absoluut niet teleurgesteld! Ontzettend verse gerechten met hoge kwaliteit. De parelhoen in truffelsaus was om te smullen. Zeer vriendelijke bediening, erg attent. Ze zorgde ervoor dat we de wijnen alvorens te kiezen, konden proeven, tijdens de lunch werd ons gevraagd of alles in orde was, de tafel werd op tijd afgeruimd en op tijd gevraagd of we koffie wilden nuttigen. Kortom complimenten! Wij komen zeker terug.