Heb hier met een grote groep gegeten op een zaterdagavond 2 weken geleden. Had zelf een Ribeye besteld die niet warm was en behoorlijk veel taaie stukken bevatte. Heb zeker beter gehad. Het grootste deel van de tafel had spareribs besteld. Deze waren droog en flauw van smaak. De tweede portie was sappiger, maar nog steeds flauw van smaak. Het was behoorlijk lawaaig en druk. Bronco komt op mij over als een vreetschuur waar je alleen met een grote luidruchtige groep heen moet gaan.
Tijd voor een avondje lekker gezellig onbeperkt spare-ribs eten, zo dachten we. Spare-ribs genoeg, maar daar blijft het ook bij. Bediening heeft moeite met de hoeveelheid mensen als het vol zit, spare-ribs waren over-over-over-gaar en na 3x vragen en 50 minuten verder kregen we eindelijk de rekening, net voordat we op het punt waren om gewoon uit frustratie weg te lopen. Hadden we eigenlijk moeten doen achteraf... Te duur, te slecht eten en te slechte bediening.