| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
106 recensies
Met wat vrienden naar FLO geweest. Ben meerdere malen in FLO te Parijs geweest maar dat kan je zeker niet vergelijken. We werden vriendelijk ontvangen en naar de tafel begeleid. We bestelden iets te drinken en kregen de kaart, dit verliep allemaal vrijsnel. Zo koos ik vooraf voor de coquilles met koningscrab, was lekker en ik vervolgede met het kalfsvlees dit viel goed in de smaak zonder al te veel poes pas. Koffie na. Lekker ongedwongen gegeten. De bediening vondt gedurende avond iets wat bijdehand wel snel maar niet echt het gevoel voor de gast. Viel me wat tegen. Verder leuke gezellige avond gehad.
Gegeten op: 29 maart 2013.
Na langere tijd weer eens de lunch genuttigd bij FLO. Ontvangst en opvang "crew" vriendelijk, efficient en correct. . Snel even de wijnkaart ingekeken, is zuiver interesse want tijdens lunch drinken wij geen wijn. Mooie wijnkaart wellicht wat prijzig. Op tafel kwam vrij vlot lekker brood, gelukkig niet warm met wat licht gezouten boter. Voor de "andere zijde" van de tafel een forse portie romige linguine met o.a. een zeer forse portie roergebakken mosselen., paprika en vongole. Lekker en zeer tevredenstellend. Voor mij zelf een uiensoep. Niet slecht maar wellicht wat vlak van smaak, zou van mij wat pittiger mogen.
Hoofdgerecht voor mijn eega de schelvis filet . Ook hier een mooie royale portie smaakvol geprepareerd. Voor mijzelf de gebraiseerde kalfsborst met krokant gebakken zwezerik met wat aardappelpuree en champignons. Heel erg goed resp. smaakvol en ook hier weer een zeer ruime portie. De porties zijn zo royaal dat er geen ruimte over blijft voor een dessert. Koffie en Cappuccino passen in het "goed" plaatje . Een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding op 1e Paasdag bij FLO!
echt teleurstellend hoe de bediening rond loopt. wij zijn nu 2 keer geweest en nu weer ligt het niet aan het eten , de rissotto was perfect gemaakt en de rogvleugel was perfect , helaas loop de bediening als kip zonder kop daar , zonder begeleiding . de wijnen zijn lekker maar veelste duur, iig lekker eten maar je moet je niet gaan stressen over de bediening.
Gegeten op: 2 maart 2013.Wij hebben heerlijk gegeten. Vooral het voorgerecht "de eendenborst" in verschillende varianten was zeer smakelijk. Als hoofdgerecht was zowel de schelvisfilet als de vegetarische risotto erg lekker. De entourage is niet helemaal onze stijl en de tafeltjes staan wel erg dicht op elkaar. Een prima restaurant om voordat je naar je naar het theater gaat van een heerlijk maal te genieten.
Gegeten op: 16 februari 2013.
Vanavond hier gegeten met zes personen. Toen we aangaven dat de rogvleugel absoluut onacceptabel geserveerd werd is dit bijzonder slecht opgelost. De zaak werd afgedaan met de mededeling dat 'de chef zei dat de rogvleugels allemaal hoe waren'. Toen we opnieuw de manager erbij haalden kregen we bij Gods gratie een nieuw gerecht. Ook dit was meelderig en voldeed volstrekt niet aan de beschrijving / verwachting. De afhandeling was al met al bijzonder ongastvrij en niet klantvriendelijk; kortom; niet voor herhaling vatbaar en zeker geen aanrader. Philippe Robbers
Een heel behoorlijk lunch-menu a 32,50 in een smaakvolle omgeving. Bij het voorgerecht was de fusion-keuken iets te dominant, en werd mijn bord weggehaald terwijl ik nog zat te eten.
Hoofdgerecht met vis prima in orde. Betaalbare goede wijnen.
Positieve verrassing! Leuke inrichting en sfeer. Vriendelijke en attente bediening, maar vooral erg lekker gegeten. Zowel de hoofdgerechten (coquilles en kabeljauwfilet) als de desserts (creme brulee en chocolade fondant) waren erg goed. De bediening was snel, waardoor wij ruim voor het begin van de voorstelling in de Kleine Komedie klaar waren. Een aanrader.
Gegeten op: 6 februari 2013.
Velen recensies zijn voor mij onbegrijpelijk.
Allereerst is het decor top, je waant je echt in een Franse Brasserie.
Dat ik geen 10 voor het decor geef, komt omdat ik vind dat de tafeltjes wel erg dicht tegen elkaar aan staan, nu was het tijdens deze lunch heel stil, dus geen last gehad maar ik heb ook al meegemaakt dat de brasserie vol zat en dan eet je mee en zonder het te willen luister je mee met de aanpalende tafels.
Ik heb werkelijk niets negatiefs te melden over de service, bij binnenkomst worden de jassen keurig opgeborgen en je wordt naar je tafel begeleid. De bediening was uitermate professioneel.
Wij hebben echt brasserie eten gegeten, beide diverse soorten oesters die uitstekend van versheid waren en mijn tafeldame koude kreeft en ik zelf warme kreeft. En het lijkt zo gemakkelijk kreeft koken maar niets is minder waar. Hij moet gaar zijn, maar zeker niet te gaar. Koken in een court bouillon met een pepertje er bij.
Deze kreeften waren exact zoals ze behoren te zijn, onze complimenten we zijn echte kreeftkenners (voor culinaire insiders heeft dit een dubbele betekenis) en deze waren perfect.
Wisselende indrukken. Bij het overhandigen van de menukaart kregen we te horen dat dit de nieuwe kaart was die enkele dagen geleden was geintroduceerd. Aangezien we hier vaker eten waren we benieuwd wat de nieuwe gerechten waren. De terrine duif viel tegen doordat er grote en droge brokken duif in zaten. De rogvleugel was daarentegen goed. Bij het dessert ging het fout. De bestelde souffle a l'orange was niet meer voorradig. Dit werd echter ruim een half uur na de bestelling gemeld. Vervolgens een ander nagerecht gekozen. Ook nu weer ruim een half uur moeten wachten voordat het nagerecht werd geserveerd. Omdat de bediening ook wel in de gaten had dat dit niet acceptabel was werden zowel de nagerechten als de hierbij bestelde dessertwijn niet in rekening gebracht.
Gegeten op: 24 januari 2013.Niks leukers dan met de Thalys naar Parijs, de straat oversteken en aanschuiven bij Terminus. Deze zaak is vergelijkbaar, de klassieke Parijse brasserie. Zeer wisselend. Soms heel relaxed, snel, attent en prima eten. Soms gestressed, lang wachten op een 2de broodje of een drankje, en matig eten. Neem de Tartare en wat oesters en je zit geramt. Kom er toch graag.
Gegeten op: 19 december 2012.