KeukenFrans & Brasserie
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken svh Fris verdient een flesje

merkenbach merkenbach 7 februari 2012

In dit restaurant kan je luxe eten voor een aangename prijs! De gerechten zijn van een prima niveau en het brood is echt overheerlijk! De bediening ziet er formeel uit maar komt wel Amsterdams over. Wij komen hier vrij regelmatig en het is nog nooit tegen gevallen.

Chris168 Chris168 17 januari 2012

We waren met een gezelschap van drie personen hier wezen eten. We hadden gekozen voor het Fruits de Mer Royal gekozen. Dit was eigenlijk bedoeld voor twee personen. Maar deze Fruits de Mer was zo royal. Dat we met z'n drieen goed van konden eten. We zagen dit al voorgerecht. Deze plateau was ruim voorzien van diverse oesters. 15 in totaal. Precies genoeg voor ons. Deze plateau was vers en de oesters waren vol van smaak en redelijk vet. We hadden daarna nog een runderribstuk genoten. Vergezeld met een rode huiswijn. Het was voortreffelijk. De prijs is wat aan de hoge kant. We tikten af op 240 € en dat is toch een beetje aan de prijs. Desalniettemin was het goed eten en goed vertoeven bij Flo. Het is gesitueerd naast het Rambrandtplein. Genoeg mogelijkheden na afloop voor een filmpje bij Tuschinski, ijsje bij Haagen Dasz of een drankje bij een van de vele gezellige cafes. We hadden een leuke avond.

Ge Ge 29 december 2011

Huiswijn 3,95 per glas!! Ik heb voor een glas rode wijn 8,- euro betaald en voor de witte wijn 6,- alles was een aanfluiting. Beef wellington was grijs ipv mooi rose. Met 6 mensen waren wij 300,- euro kwijt en daar zat ook nog een kindermenutje bij, een regelrechte aanfluiting voor brasserie Flo. Zuurkoolschotel armzalig hoe kan iemand zoiets serveren.

wpk wpk 29 november 2011

Lekker eten. De prijs/prestatie is een beetje aan de hoge kant. Uitstekend interieur. Jammer dat het personeel zo aanwezig is en zelfs hun privé-problemen in de zaak bespreken.

madeliefje24 madeliefje24 23 november 2011

Weer heerlijk gegeten in Brasserie FLo Amsterdam!
Het restaurant zat tjok vol en qua personeel stond er volgens mij maar weinig man, maar ze hebben zich keurig staande gehouden! Wat een goede bediening, dat is zeker wel een compliment waard!!
Wij komen snel weer terug!
Bedankt FLO!!!!

Geef zelf je mening over Brasserie FLO Amsterdam

LunchDiner
Maandagvan 12:00 tot 23:30
Dinsdagvan 12:00 tot 23:30
Zaterdagvan 17:30 tot 0:00 Geen lunch
Zondagvan 17:30 tot 23:30 Geen lunch

Meld dit restaurant als gesloten