Jacques-NR22 1 april 2012 | |
Voor de 2e keer in twee maanden een slechte middag, in deze zaak
Diana108 9 augustus 2011 | |
Het eten is goed maar ik erger me aan de vieze tafeltjes je plakt er aan vast.
Proever48626 9 juni 2011 | |
Lekker en gezellig gelunched hier.. Genoeg plek en keus. |
De Chef 21 mei 2011 | |
Ik kom hier al jaren met veel plezier. Broodjes zijn goed en de salades ook. Echt lekker. Wel de laatste tijd wat vaker iets gehad wat iets minder was dan vroeger. Hopen dat ze de kwaliteit goed weten te houden. |
Anne-Lise 21 januari 2011 | |
Erg lekkere warme broodjes! Dus een goede plek om te pauzeren als je in Amstelveen gaat winkelen. Echt snelle service is er echter niet, dus als je je snel aan dingen ergert kun je er beter niet gaan zitten. (Tafeltjes blijven bijvoorbeeld lang vies van vorige eters...) |
Valentino1 19 november 2010 | |
Ik had een verse munt thee besteld en ik kreeg gratis een laag zand in me kopje en me broodje was taai ik kom er niet meer |
NA 20 oktober 2010 | |
Heerlijk lunchen! |
LisaV 3 september 2010 | |
Kom er regelmatig om te lunchen. Vooral met mooi weer is het erg fijn om op het terras te zitten, je zit namelijk midden in het centrum van Amstelveen. Er is genoeg keuze aan broodjes en salades. Salades zijn rijkelijk gevuld en groot van portie, daardoor zit je de rest van de middag ook aardig vol! Aardige bediening, alleen niet altijd even snel. |
smcb 6 april 2010 | |
komen hier redelijk vaak lunchen, altijd druk en de bediening is redelijk goed. helaas laatst de sate gegeten deze was wat minder. verder wel altijd lekker gegeten. |
1978 2 november 2009 | |
Ik zie net dat er nog staat dat het op zondag gesloten is.
Geef zelf je mening over Popov