star2007 star2007 25 oktober 2011

Na overname, hellas zeer slechte kwaliteit en service!
Zonde van zo'n top zaak.

gjb2010 gjb2010 1 januari 2010

Gelukkig bestaan ze nog. De ouderwetse echte Amsterdamse broodjeszaken. Zker niet te beroerdt om op 30 december 16.55 uur nog een broodje bal te maken (uit eigen keuken). Kinderen mee om te laten zien dat er niet alleen maar MC's en BK zijn. Gelukkig.

Proever48433 Proever48433 6 november 2007

Hoe kan het nu zo zijn dat hier nog geen algemene informatie staat vermeld over dit pareltje op het gebied van broodjeszaken???
Wouda is één van die tentjes waar je blijft terugkomen, voor een simpel bolletje met verse Filet Americain, tot aan de huisgemaakte gehaktballen. Hier geen ruimte om met groepen te lunchen, maar wel intiem je krantje te lezen in het hoekje en te genieten van de kakelverse belegde broodjes. Fantastisch zijn ook de verhalen van de over-communicatieve eigenaar van deze zaak, hier hoor je alle nieuwtjes over politieke intriges, Amsterdamse ins en outs. De inrichting is sinds de jaren vijftig niet veranderd en ik hoop dat ze dat over vijftig jaar nog steeds zullen zeggen. NB: Johannes van Dam heeft ooit een super recensie geschreven over Wouda, waarin het broodje halfom een 10 kreeg! beter dan "van dobben" dus!

Proever5408 Proever5408 8 maart 2006

Ik kom hier al 20 jaar. Dit is de beste broodjeszaak van Nederland! Robbie, gewoon zo doorgaan !

Geef zelf je mening over Wouda